Gündem

Agrosivas 2014

Agrosivas 2014

Agrosivas 2014
23-09-2013 18:33


İRFAN ÖZŞEKER

Sivas Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Eğitim Salonu'nda yapılan toplantıda, konuşan İl Müdürü İhsan Aslan, tarım ve gıda konseylerini toplantıya çağırdıklarını söyledi.

Sivas 2014 Gıda ve Tarım Fuarını 21-24 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleştirmek istediklerini söyleyen Aslan, 'Sivas bal üretiminde iyi bir noktada. 2014'ün temasını arı olarak düşünüyoruz. Çalışmalarımızı bu yönde yürüteceğiz' dedi.

Aslan, 'Tarım fuarı genel olarak bizim düşündüğümüz iyi bir fuar olması, her yıl ayrı bir tema yaparak, hem seminerler hem de konferanslar düzenleyerek çiftçilerimizi bilgilendirmek istiyoruz' diye konuştu.

Show Fuarcılık Genel Müdürü Özkan Çatmaz, Sivas'ın yüzde 90 üzerinde ekilebilir toprağa sahip yüz ölçümü olarak ta çok büyük bir kent olduğunu belirterek, 'Böyle fuarların topraklarının neredeyse tamamına yakınının ekilebilir alana müsait olan Sivas'ın, Anadolu'nun en önemli tarım, ziraat ve hayvancılık merkezlerinden birisi haline gelmesine çok büyük katkılar sağlayacak' ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER