Gündem

Sivas´ı Yaktın Özkahya

Sivas´ı Yaktın Özkahya

Sivas´ı Yaktın Özkahya
24-11-2013 15:59


Sivasspor Teknik Direktörü Carlos ‘Beni de atsana’ diyerek Halis Özkahya’ya tepkisini gösterdi.

KEMAL ÇAĞLAYAN / ÖZEL HABER

Sivasspor bir kez daha Halis Özkahya’nın kurbanı oldu.

Sivasspor’un Süper lige çıktığı günden itibaren yönettiği müsabakalarında verdiği kırmızı kartlar ile gündeme gelen Halis Özkahya Galatasaray müsabakasında da yine Sivasspor’un kabusu oldu.

Galatasaray –Sivasspor müsabakasında her şey vardı. 3 gol, 4 kırmızı 5 sarı ve 2 de penaltı. Rakibi karşısında üstün performans sergileyen ve TT Arena’ya galibiyet için çıkan Sivasspor rakibini geçti ama Halis Özkahya ve yardımcılarını takıldı.

Galatasaray karşısında oynadığı güzel futbolu ile takdir toplayan ve güzel futbolunu galibiyetle süslemek isteyen ve rakibinin yıldızlarına sahada geçit vermeyen Sivasspor, geçen sezonlarda olduğu gibi yine Halis Özkahya’nın verdiği yanlış kararların kurbanı oldu.

İŞTE ÖZKAHYA’NIN HATALARI

Hakem hocalarının yaptığı değerlendirme sonucu Halis Özkahya sınıfta kaldı. Burak’ın golü öncesi Selçuk İnan’ın Aydın’a yaptığı hatayı görmemezlikten gelen ve Ümit’e verdiği yanlış kararlarla kırmızı kart görmesini sağlayan, Da Costa’nın topa yaptığı müdahaleyi Drogba’ya yaptığını görerek Da Costa’yı kırmızı kartla oyun dışı bırakması ve daha da önemlisi Cicinho’nun yine kırmızı kartla oyundan atılması Halis Özkahya’nın büyük  hataları olarak gündeme oturdu.

CARLOS ‘BENİ DE AT’ DEDİ

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, BurakYılmaz’ın kendisini yere atması sonucu kazanılan penaltı ve Ümit’in kırmızı kartla oyundan alınması, ardından Da Costa ve Cicinho’nun  kırmızı kartları sonucu müsabakanın hakemi Halis Özkahya’nın yanına giderek ‘Seni protesto ediyorum.  Hadi beni de atsana’ diyerek tepkisini dile getirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER