Gündem

YİĞİDO´YA YAKIŞMADI

YİĞİDO´YA YAKIŞMADI

YİĞİDO´YA YAKIŞMADI
07-04-2014 15:33


OĞUZHAN SARZEP

Spor Toto Süper Lig`in 28. haftasında Bursaspor ile Sivasspor`un karşı karşıya geldiği mücadele 7 gole sahne oldu. İlk yarısında 6 gol atılan maçta, ikinci yarı Fernandao takımı adına 4. golü atarak Bursaspor`a galibiyeti getiren golü kaydetti.

Lig`in 28. haftasında Bursaspor ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Bol gollü geçen mücadelede sahadan galibiyetle ayrılan taraf 4-3`lük skorla Bursaspor oldu.

Maçın golleri Bursaspor adına 9, 39 ve 69. dakikalarda Fernandao ve 11. dakikada Stanislav Sestak`dan geldi. Sivasspor´un gollerini de 4. dakikada John Utaka ile 34 ve 36. dakikada Burhan Eşer kaydetti. İki defa öne geçtiği halde Sivasspor sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

DEPLASMAN FOBİSİ DEVAM EDİYOR

Spor Toto Süper Lig`de Bursaspor`a 4-3 mağlup olan Sivasspor`un, deplasmandaki galibiyet hasreti 9 maça çıktı. Sahasında başarılı sonuçlar elde etmesine karşın dış saha maçlarında istediği sonuçları alamayan Sivas ekibi, Bursa deplasmanından da eli boş döndü.

Bursaspor`a 4-3 yenilen Sivas temsilcisinin, dış sahadaki galibiyet hasreti 9 maça çıktı. Deplasmanda son galibiyetini ligin 10. haftasında 4 Kasım 2013`te Gaziantepspor`u 4-0 yenerek elde eden kırmızı-beyazlılar, bu maçın ardından çıktığı 9 dış saha maçının 6`sından mağlubiyetle, 3`ünden beraberlikle ayrıldı. Deplasmanda 153 gündür galibiyet sevinci yaşayamayan Sivasspor, bu 9 maçta kalesinde gördüğü 23 gole, 12 golle karşılık verebildi.

BURHAN, AATİF´A YAKLAŞTI

Yiğidoların başarılı futbolcularından Burhan Eşer, Bursa deplasmanında 2 gol atarak Süper Lig´deki gol sayısını 12´ye yükseltti. Gol kralı olan takım arkadaşı Aatif´a yaklaşan Burhan Eşer 12 golle 4. sırada yer alıyor. Takım arkadaşı Aatif ise 13 golle 1. sırada krallık koltuğunda oturuyor.

KRAL CİCİNHO ASİSTİNİ 13´E ÇIKARDI

Yiğidoların vazgeçilmezleri içinde yer alan ve Süper Lig´in asist kralı olan Brezilyalı yıldız oyuncu Cicinho, Bursaspor maçında yaptığı 1 asistle asist sayısını 13´e yükseltti. Cicinho 13 asistle krallık koltuğunu korumayı bildi. Cicinho´yu 9 asistle Fenerbahçe´den Caner Erkin takip ediyor.

LOPEZ; ?GALATASARAY MAÇINDA TELAFİ EDECEĞİZ?

Cesar Domingo Lopez kazanabilecekleri bir maç olduğunu ifade ederek şunları söyledi; ?Çok mücadeleli bir karşılaşmaydı. Bursaspor`u kutluyoruz. Umuyoruz Galatasaray maçında bunu telafi edeceğiz. Büyük mücadele içinde geçen bir maç oldu. Bizim de kazanabileceğimiz veya berabere bitirebileceğimiz bir maçtı? dedi.

NAVRATİL; ?HATAYI YAPAN BİZ OLDUK?

Sivassporlu Navratil maçla ilgili, ?Bizim için çok kötü bir karşılaşmaydı ama taraftarlar için güzel karşılaşmaydı. Benim hayatımda ilk yarısını 6 golle bitirdiğim maç olmamıştı. İkinci yarı sadece bir hataya bakıyordu ve bu hatayı yapan biz olduk? ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER