Gündem

Hedefimiz Şampiyonluk

Hedefimiz Şampiyonluk

Hedefimiz Şampiyonluk
13-11-2013 16:07


İRFAN ÖZŞEKER

Voleybol 2. Ligi B Grubunda Sivas’ı temsil eden Dört Eylül Belediyespor takımında bu seneki hedef şampiyonluk.

Voleybol 2. Ligi 4 grupta oynadığı 4 karşılaşmada üst üste 3 galibiyet alan Dört Eylül Belediyespor Erkek Voleybol takımı geçtiğimiz hafta karşılaşmasında Türkiye Voleybol Federasyonu Spor Lisesini 3-0 gibi net bir skorla yenerek zirvedeki yükselişini sürdürdü.

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan takım antrenörü Levent Zoroğlu, bu hafta oynanacak olan zorlu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye maçında da hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Zoroğlu ‘4. hafta 3. galibiyetimizi aldık. 9 puanla 3. sıradayız. Bizim hedefimiz şampiyonluk. Ligin ilk haftası şampiyonluk iddiası olan Şahinbey’e yenildik deplasmanda. Bu maçın ardından oynadığımız Payas Belediyesi 1975, Melikgazi Belediyesi ve son olarak Türkiye Voleybol Federasyonu Spor Lisesini yendik. Bu hafta yine şampiyonluk iddiası olan Maraş’a gidiyoruz. Takımımızda bir sakatımız var ama şuan da iyi durumdayız. İnşallah Maraş’ı yenip hedefimize doğru ilerleyeceğiz’ dedi.

Takımdaki sakatlar hakkında da bilgi veren Levent Zoroğlu bir sakatlarının dışında başka önemli sakatlarının olmadığı söyledi. Zoroğlu ‘Takımımızda 3 sakatımız var. Birisi sezon başı bileğini kırmıştı. O fizik tedaviye gidiyor şuan da, 3-4 hafta takımla birlikte olamayacak. Bunun dışında 2 oyuncumuz daha var. Onlarda 2 haftadır tedavi görüyorlar oynamıyorlardı. Bu haftaya yetiştirmeye çalışıyoruz. Diğeri haricinde bir sıkıntımız yok antrenmanlarımıza devam ediyoruz’ dedi.

Dört Eylül Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Voleybol 2. Ligi B grubu 5. hafta karşılaşmasında 17 Kasım Pazar günü deplasmanda Lig lideri Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER