Gündem

Zara Deplasmanda Güldü

Zara Deplasmanda Güldü

Zara Deplasmanda Güldü
16-03-2014 13:12


İRFAN ÖZŞEKER

BAL 4. grup 22. hafta maçında deplasmanda Erzincanspor ile karşılaşan Zara Belediyespor rakibini attığı tek golle geçti.

Zara Belediyespor, Erzincan 13 Şubat Stadyumu’nda karşılaştığı rakibi Erzincanspor’u üstün oynadığı karşılaşmada Serdar Mert’in attığı golle 1 – 0 yendi. Erzincanspor – Zara Belediyespor karşılaşmasını Konya Bölgesi Hakemlerinden Mustafa Emil yönetti. Emil’İn yardımcılıklarını ise Ahmet Bilal Deniz, Emrah Berat Birsen ile Mustafa Saraçoğlu yaptı.

Karşılıklı ataklarla geçilen ilk yarıda taraflar üstünlük golünü atamayınca karşılaşmanın ilk yarısı 0 – 0 berabere bitti. Karşılaşmanın ikinci yarısında daha üstün olan konuk Zara Belediyespor, aradığı golü 60. dakikada takımın formda ismi Serdar Mert’in ayağından buldu. Mücadelede başka gol olmayınca karşılaşma Zara Belediyespor’un 1 – 0’lık üstünlüğü ile sonra erdi.

Bu galibiyetle puanını 51’e yükselten Zara Belediyespor BAL Ligi 4. Grup liderliğini sürdürdü. Zara Belediyespor 23. hafta maçında kendi evinde Fatsa Belediyespor’u ağırlayacak.

Karşılaşma sonrasında maçın tek golünü atan Serdar Mert attığı golle deplasmanda 3 puan aldıkları için çok mutlu olduğunu ifade ederek golünü taraftarlara armağan etti.

Takım Kaptanı Turan Bora, ise 3 puan aldıkları için mutlu olduğunu ifade ederek şöyle konuştu ‘Önemli olan 3 puan. 1-0’la 3 puan aldık mutluyuz. Artık haftaya oynayacağımız Fatsa maçına bakacağız. Bütün Zaraspor’lu taraftarları maça bekliyoruz’.

Zara Belediyespor’un en golcü oyuncusu olan Fatih Özaydın ise deplasmanda deplasmanda alınan galibiyetin kendileri için önemli olduğunu ifade ederek ‘Deplasmanda galibiyet çok önemli bizim için. Son 4 haftaya girmeden önce altın puan olarak geldi bize şuan’.

Takımın en formda isimlerinden olan Aykut Şafak Kaya taraftarları Fatsa maçına davet etti. Aykut ; ‘Sakatlığımdan dolayı bugün takım arkadaşlarımın yanında olamadım. İkinci yarı oyuna dahil oldum. Kazandığımız için mutluyuz. Şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aştık. Bütün taraftarlarımızı Fatsa maçına bekliyoruz. Onların bize destek vermesi halinde bu yolumuz bizim için daha kolaylaşacak. Şampiyonluk yolunda onları her zaman yanımızda bekliyoruz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER