Gündem

?İyi bir takım kuracağız?

?İyi bir takım kuracağız?

?İyi bir takım kuracağız?
08-07-2013 16:21


KAAN KARAGUŞ

Spor Toto 3. Lig’de yoluna devam eden 4 Eylül Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Bu sezon 2. Lig’in eşiğinden dönen ve yeni sezon daha genç bir kadro kurmak için düğmeye basan Sivas temsilcisi, yeni sezon için kolları sıvadı. 2012-2013 futbol sezonunun sona ermesinin ardından futbolculara verilen 40 günlük izin sona erdi.

Dün sabah saatlerinde Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi’nde kampa giren Belediyespor, 1. etap kamp çalışmalarına start verdi. Teknik Direktör Alaettin Çiçek nezaretinde ilk antrenmanına çıkan futbolcuların yaklaşık 2 saat süren idmanda rejenerasyon çalışması yaptı.

İç transferde anlaşmaya vardığı isimler ile A2 takımından futbolcuların yer aldığı idmanda oyuncularına sık sık uyarılarda bulunan Çiçek, yeni sezon seçmelerinde keşfettikleri yeni yetenekleri ise yakın markaja aldı.

‘KİMSE MERAK ETMESİN!’

Öte yandan dış transferde anlaşmaya vardığı 8 ismin ise önümüzdeki günlerde takım kadrosuna dahil olacağı öğrenilirken, konuyla ilgili Kulüp Başkanı Ahmet Polat’tan taraftarları rahatlatacak açıklamalar geldi.

Birkaç hafta içerisinde transfer çalışmalarını tamamen sonlandıracaklarını vurgulayan Polat, geçtiğimiz sezonki kadrodan 11 isimle yollarını ayırdıklarını ifade ederek taraftarlara ‘bize güvenin’ mesajı verdi.

Takıma dahil olacak isimleri uzun süredir takip ettiklerini ve büyük bir titizlikte transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Başkan Polat, şuan itibariyle birçok isim ile prensipte anlaştıklarını ve önümüzdeki günlerde bu oyunculara resmi imza attıracaklarını belirterek, şunları ifade etti:

‘Transfer çalışmalarımız büyük bir özveri ile devam ediyor. 8 veya 10 tane oyuncuyla prensip olarak anlaştık. Bunları en kısa zamanda Sivas’a çağırdık. Kendi tesislerimizde imza töreni yapacağız ve hepsiyle resmi sözleşme imzalayacağız. Şu an isim açıklayamıyoruz. Ancak anlaştığımız oyunlarımız var. Bu sene yani hedefe oynayan bir takımdan ziyade genç, yetenekli, çok koşan, mücadele edecek gençlerden oluşan, Sivaslıların inşallah zevkle izlediği iyi bir takım oluşturmaya çalışıyoruz’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER