Gündem

Galibiyet Bizim Olsun

Galibiyet Bizim Olsun

Galibiyet Bizim Olsun
27-12-2013 15:52


OĞUZHAN SARZEP

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısının son haftasında karşılaşacak olan Sivasspor ile Karabükspor maçından, Sivassporlu taraftarlar ligin ilk yarısının son maçından puan istiyor.

Taraftarlar, Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Akhisar Belediyespor’a 2-1 mağlup oldukları için üzgün olduklarını ifade ederek, yarınki Sivas-Karabük karşılaşmasından 3 puanı istediklerini ifade ettiler.

Yarın oynanacak karşılaşmadan kesinlikle 3 puan almak zorunda olduklarını ifade eden taraftarlar, takımın 3 puanı alacağından da emin olduklarını söylediler.

‘3 PUAN İSTİYORUZ’

Yiğidolar, takımlarına her zaman güvendiklerini belirterek şunları kaydettiler; ‘Takımımız geçen hafta Akhisar Belediyespor’a 2-1 yenildi. Kötü bir mağlubiyet aldık. Akhisar’da puan kaybettik. Ancak yarın oynanacak Sivasspor Karabükspor maçında biz takımımızdan puan istiyoruz. Ligin ilk yarısının son maçında takımımız ve hocamız bizlere 3 puan armağan etsinler. Bu 3 puan gerçekten çok önemli. Ligin son maçından 3 puan alarak, ligin ilk yarısını mutlu bir şekilde kapatalım’ dediler.

‘TAKIMIMIZ DAHA DA GÜÇLENECEK’

Devre arasında takıma yeni oyuncular istediklerini de vurgulayan taraftarlar, yeni transferler olursa Sivasspor’un daha da güçleneceğini belirttiler.

Özellikle forvet takviyesi isteyen taraftarlar, forvetin takım için çok önemli olduğunu belirterek, Teknik Direktör Roberto Carlos’un devre arasında çok iyi bir forvet oyuncu getireceğine de inandıklarını ifade ettiler.

Sivassporlu taraftarlar şöyle devam etti; ‘Malum yarın ligin ilk yarısının son maçını oynayacağız. Sonra devre arası olacak. Takımımıza forvet takviyesi şart. Gönderilecek oyuncular da var gelecek iyi oyuncular da var, biz taraftarlar olarak bu şekilde düşünüyoruz. Ama tabii ki hocamız Roberto Carlos ve yardımcıları bu konuyu daha iyi bilir. Daha tecrübeliler. Eminiz ki hocamız Carlos devre arası çok güzel transferler yapacak ve takımımızı daha da güçlendirecektir. Ligin ikinci yarısında çok daha güçlü ve farklı bir Sivasspor izleyecek herkes. Biz buna yürekten inanıyoruz. Başkanımız Mecnun Otyakmaz olsun, hocamız Roberto Carlos olsun ve takımımızdaki futbolcularımız olsun herkese inanıyoruz. Biz bu sene şampiyon olacağız’ ifadelerini kullandılar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER