Gündem

Goller Aliya´ya

Goller Aliya´ya

Goller Aliya´ya
20-11-2013 17:43


KEMAL ÇAĞLAYAN / ÖZEL HABER

Sivasspor’un  Faz asıllı Fransız futbolcusu Aaatif Chahechouhe,Sivas’ta çok mutlu olduğunu,Sivas ve Sivaslının kendisini  içlerinden birisi gibi gördüğünü  söyledi. Sivaspor’da kendini bulduğunu ve Teknik Direktör Roberto Carlosl ile birlikte yeniden doğduğunu dile getiren  Aaatif Chahechouhe’Hedeflerim çok büyük. Gollerimi Sivas ve kızım Aliya için atıyorum ‘dedi

Gerek oynadığı futbolla, gerek attığı gollerle ve güler yüzüyle taraftarın gönlünü fetheden ,Sivaslının  takdirini kazanan Aatif Chahechouhe, Süper Lige iyi bir başlangıç yaptığını belirterek, kendi performansını da beğendiğini ve daha iyi olacağını söyledi.

‘ŞEHİRİ VE İNSANLARI SEVİYORUM’

Sivas’ı ve Sivas halkını çok sevdiğini dile getiren Aatif Chahechouhe, ‘Sivas’tan çok memnunum. Şehirden, insanlardan, esnaftan, tesiste olan personellerden herkesten memnunum. Takım arkadaşlarımda çok iyi. Allah’a şükür hiçbir sıkıntım yok. Sivas’ı çok seviyorum. Şirin bir şehir. İnsanları çok iyi. Çarşıya çıktığım zaman hep ilgiyle karşılaşıyorum. Buda beni mutlu ediyor. Bu şehri ve insanlarını seviyorum’ dedi.

‘İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIM’

Aatif Chahechouhe takımın performansının çok iyi gittiğini belirterek şunları kaydetti; ‘Allah’a şükür bu sene çok iyi bir başlangıç yaptım. İnşallah böyle devam eder. Takımımız da iyi oynuyor. Bende bu takımın iyi oynamasıyla, ben de kendimi gösteriyorum gol atmakla’ dedi.

‘GOL ATARAK İYİ BİR ÇIKIŞ YAKALADIM’

Gol kralı olan Fas asıllı Aatif Chahechouhe, gol atarak iyi bir çıkış yakaladığını söyledi. Yıldız oyuncu Aatif  gol krallığı içinde  mütevaziliğini elden bırakmayarak şunları söyledi; ‘Tabii ki çok iyi bir çıkış yakaladım. Şimdilik gol krallığında birinciyim. Ama samimi söylüyorum gol kralı olacağımı sanmıyorum. Çünkü çok iyi oyuncular var. Ben asıl forvet bir oyuncu değilim.  Orta saha oyuncusuyum, hücuma dönük orta saha oyuncusuyum. Tabi şuan 9 golüm var. İnşallah 25. haftadan sonra belki 15, 16 golüm olursa o zaman belki gol krallığı hedefi koyabilirim. Şimdi daha erken’ dedi.

‘HEDEFİMİZ BÜYÜK’

Aatif ‘Takımımız şuanda çok iyi bir konumda. Antrenmanlarımız çok iyi gidiyor. Maçlarımız çok iyi gidiyor. Hedefimiz büyük. Takım olarak çok iyi bir futbol oynuyoruz. Hocamız Roberto Carlos bizden memnun. Bizde hocamızdan memnunuz. Takım içinde iyi bir anlaşma var. Maçlara her zaman galibiyet için çıkıyoruz. Ve oynadığımız lig maçlarının hepsinden galibiyetle ayrılmak istiyoruz ve hedeflerimiz büyük.’

‘TARAFTARIMIZ ÇOK İYİ’

Taraftarımız bizi her zaman desteklesinler. Her maçımıza gelsinler. Deplasmanda da bizi desteklesinler. Çünkü taraftar desteği bizim için çok önemli. Bizim taraftarımız cidden çok iyi. Her maçta stadyumu doldursunlar. Stadyumu her zaman dolu görmek istiyoruz. Tezahüratlarını eksik etmesinler. Bizi maçlarda yalnız bırakmadıkları için taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Her maça gelsinler Bizde onlara galibiyet hediye edelim’ ifadelerini kullandı.

SİVASSPOR’DA YILDIZI PARLADI

İki sezon öncesinde Chemomorets Burgas takımından Sivasspor’a transfer edilen ve Sivaspor formasıyla buluştuğu andan itibaren başarılı futbolu ile göz dolduran  ve attığı gollerle  takımın başarısında en büyük paya sahip olan  Aaatif Chahechouhe’Sivasspor’da yıldızım parladı.Hedefim öncelikli olarak Sivasspor’un başarısı.

ÇOK İYİ BİR TAKIMIZ

Aaatif Chahechouhe ‘ Roberto Carlos ile birlikte Türkiye’nin en iyi takımı konumuna geldik.Güçlü bir kadromuz var, takımda birlik ve beraberlik ön planda. Hedef belli ve herkes bu hedef için ter döküyor.

GALATASARAY’IN FARKI YOK

Hafta sonunda  TT Arena’da oynacayacakları Galatasaray ile ilgili de görüşlerini dile getiren Chahechouhe ‘ Galatasaray çok güçlü bir takım. Kadrosunda dünya yıldızları var. Ama bu ayrıcalıkları bizi ilgilendirmiyor. Bizde çok iyi bir takımız.zirve hesapları yapıyoruz. Takımın rengi ve konumu ne olursa olsun bizi ilgilendirmez.Bizler sahada takımımız için verilen görevleri yerine getirmekte yükümlmüyüz.İstanbul’dan puanla dönmek istiyoruz’dedi

KENDİMİ SİVASLI GİBİ HİSSEDİYORUM

Hiç bir zaman Sivas’ta ve Sivasspor’da yalnız hissetmedim. Geldiğim günden itibaren bana,eşime ve çocuklarıma yakın ilgi gösterildi. Sivaslı bizi bağrına bastı.Sanki kırk yıllık Sivaslı gibi hareket ediyorum ve Sivaslı da beni kabullendi. Takım içerisinde de farklılığımız yok. Bir bütünüz. Herkesin  dini, dili ayrı olabliir ama  birlik ve beraberlik hakim. Saygı en önde.İbadetlerde kesinlikle hiçbir  sıkıntı çekmiyoruz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER