Gündem

Sivas´ta Haftanın Programı

Sivas´ta Haftanın Programı

Sivas´ta Haftanın Programı
27-09-2013 17:01


İRFAN ÖZŞEKER

Spor Toto Süper Lig’de bu hafta Sivasspor deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak. Pazar günü Elazığ Atatürk Stadyumunda oynanacak karşılaşmanın başlama saati 14:00. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Kasımpaşa’ya 2-1 yenilen Yiğidolar’da tek hedef galibiyet. Sakatlığı geçen Utaka’nın bu maçta oynaması beklenirken Sivasspor’da tek eksik tecrübeli orta saha oyuncusu Adem Koçak. Sivasspor, Süper Lig'de geride kalan 5 haftada 3 mağlubiyet, 2 galibiyet alırken, rakip fileleri 8 kez havalandırdı kalesinde ise 10 gole engel olamadı. Yiğidolar topladığı 6 puan ile 11'inci sırada yer aldı.

BELEDİYE KENDİ EVİNDE

Spor Toto 3. Lig’de ki Sivas temsilcisi Dört Eylül Belediyespor bu hafta kendi evinde Belediye Bingölspor ile karşılaşacak. Karşılaşma 29 Eylül 2013 Pazar günü saat 15:00’de Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu’nda oynanacak. Dört Eylül Belediyespor Kulübü, yine her hafta olduğu bu hafta da Belediye Bingöl maçı için Cumhuriyet Meydanı Jandarma binası önünden taraftarlar için saat:14.00’den itibaren ücretsiz otobüsler kaldıracak. Dört Eylül Belediyespor Spor Toto 3. Lig 1. Grupta oynadığı 4 karşılaşmada topladığı 8 puanla 3. sırada yer alıyor.

BAL LİGİNDE İKİNCİ HAFTA

Geçen hafta başlayan Bölgesel Amatör Ligi’nde heyecan 2. hafta maçlarıyla devam edecek. BAL Ligi 4. grupta mücadele eden Zara Belediyespor bu hafta deplasmanda Erbaa Güreş İhtisasspor ile karşılaşacak. 29 Eylül Pazar günü Erbaa İlçe Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati 16:00. Aynı grupta yer alan diğer temsilcimiz Yıldızeli Birlikspor ise Erzincanspor’u konuk edecek. Karşılaşma Sivas Fuar Alanı 1 Nolu sahada saat 16:00’da başlayacak. İki takımımızda ilk maçlarda aldıkları beraberlikle 1er puanla 7 ve 8. sırada bulunuyorlar.

A2’DE SİVAS DERBİSİ

Geçtiğimiz hafta A2 derbisinde karşı karşıya gelen Sivasspor ile Dört Eylül Belediyespor bu hafta A2 liginde 3 puan için mücadele edecekler. 30 Eylül 2013 Pazartesi günü oynanacak karşılaşmalarda Sivasspor kendi evinde Ankaraspor’u konuk ederken, Dört Eylül Belediyespor ise deplasmanda Şekerspor deplasmanına gidecek. İki karşılaşmanın da başlama saati 15:00. A2 6. grupta mücadele veren takımlarımızdan Sivasspor 4 puanla 3. sırada yer alırken, Dört Eylül Belediyespor son sırada henüz puanla tanışamadı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER