Gündem

Kura İle Personel Atandı

Kura İle Personel Atandı

Kura İle Personel Atandı
09-01-2014 17:50


MUSTAFA IŞIK

KHB Genel Sekreterliği toplantı salonunda gerçekleştirilen kura çekimine KHB Genel Sekreteri Op. Dr. İbrahim Ethem Özsoy’da katıldı.

Kuraların çekilmesi ile birlikte Divriği Sadık Özgür Hastanesi’ne 10 hemşire, Gürün Devlet Hastanesi’ne 6 hemşire, Kangal Devlet Hastanesi’ne 4 hemşire, Suşehri Devlet Hastanesi’ne 5 hemşire atandı.

Ayrıca Gürün Devlet Hastanesi’ne 3 ilk ve acil yardım teknisyeni, Şarkışla ve Suşehri Devlet Hastanesi’ne 2’şer tane ilk ve acil yardım teknisyeni atandı. Mazeret beyan eden 3 hemşire il merkezindeki hastanelerde göreve başlarken, 1 hemşire ise Şarkışla Devlet Hastanesi’ne atandı.

Öte yandan personel atamaları kapsamında Numune Hastanesi’ne 1 ameliyathane teknisyeni, 1 şoför ve 1 inşaat mühendisi, Şarkışla Devlet Hastanesi’ne 1 biyolog, Yıldızeli ve Suşehri Devlet Hastanelerine 1’er diyetisyen, Divriği Sadık Özgür Devlet Hastanesi’ne 3 ebe, Sivas Devlet Hastanesi’ne 1 fizyoterapist, 1 psikolog ve 1 sosyal çalışmacı, Gürün Devlet Hastanesi’ne 3 şoför, Kangal Devlet Hastanesi ve Gemerek Devlet Hastanelerine 1’er tıbbi sekreter atanarak görevlerine başladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER