Gündem

?Gördüğünüzü Çalın?

?Gördüğünüzü Çalın?

?Gördüğünüzü Çalın?
12-03-2014 16:52


OĞUZHAN SARZEP

Yiğidoların Başkanı Mecnun Otyakmaz, Türkiye’de hakem hatalarının olduğunu belirterek, hakemler hakkındaki görüşlerini dile getirdi.

Hakemlerin formsuz olduğunu ifade eden Başkan Otyakmaz, hakemlerin sahada ne görüyorlarsa ona düdük çalmalarını söyledi.

‘MAALESEF HAKEMLERİMİZ FORMSUZ’

Başkan Mecnun Otyakmaz, hakemler hakkındaki görüşlerini şu şekilde dile getirdi; ‘Kardeşim sahada ne gördüysen lütfen onu çal yani ofsaytsa bizim lehimize mi aleyhimize önemli değil gerçek doğru neyse sen onu çal bu sorun ortadan kalkar. Maalesef hakemlerimizin formsuz olduğunu söyleyebilirim. Sürekli tabiri caizse cazgır gibi üstünü başını yırtan sürekli agresif konuşmalar yapan bir başkan değilim öyle bir yapımda yok gerektiği zaman gerekli konuşmalarımızı yaptığımızdan emin olun ama bunu basın yoluyla değil’ dedi.

‘GEÇEN SENEDE CANIMIZ ÇOK YANDI’

Geçen sezonda hakem hataları yüzünden canlarının çok yandığının altını çizen Otyakmaz, şunları kaydetti; ‘Özellikle geçen sene de çok canımız yandı bu yılda oluyor. Lehimizde de oluyor aleyhimizde de oluyor. Bunlar böyle devam ederse seçimler var o zaman onun hesabını sorarız çıkarız inanmadığımız insanlara konjonktürel başkan adaylarına oy vermeyiz. Bu işi layıkıyla yapacağına inandığımız insanlar çıkar içlerinden onlara federasyonda görevler veririz. Ama bu hakem hatalarının tahammül edilebilir noktada olması lazım’.

‘SADECE KENDİMİZ İÇİN DEĞİL TÜRK FUTBOLU İÇİN DİYORUM’

Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz sadece kendileri için söylemediğini, Türk futbolu için söylediğini dile getirerek şöyle devam etti; ‘Sadece kendimiz için değil Türk futbolu için diyorum. Ama bir hafta önce yapılan hataları bir hafta sonra oynanacak maçta telafi edecek olursak böyle bir algı oluşuyor ister istemez’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER