Gündem

?Maçta Gol Atacağım?

?Maçta Gol Atacağım?

?Maçta Gol Atacağım?
08-05-2014 16:56


İRFAN ÖZŞEKER / ÖZEL HABER

Yiğidoların vazgeçilmezleri arasında yer alan John Utaka gazetemiz spor muhabirine özel açıklamalarda bulundu.

Uzun bir sakatlığın ardından bomba gibi yeşil sahalara dönen John Utaka, rakibine atığı gollerle Yiğidolara hayat veriyor.

Kırmızı beyazlı ekibin kurtarıcı ismi Nijeryalı forvet Utaka, hafta sonu oynanacak Akhisar maçı için iddialı açıklamalarda bulundu.

‘GOL ATACAĞIMI UMUT EDİYORUM’

Pazar günü kendi evlerinde Akhisar Belediyespor’u ağırlayacaklarını ifade eden Utaka, maçta gol atağını umut ettiğinin altını çizdi. John Utaka şunları söyledi; ‘Öncelikle geçtiğimiz Çaykur Rizespor maçında rahatsızlığım nedeniyle yoktum. Takım arkadaşlarım çok iyi mücadele etti. Altın değerlinde 1 puan aldık. Ama bu hafta kendi evimizde, kendi taraftarımızın karşısında çok iyi bir şekilde oyun oynayıp, 3 puan alacağız. Akhisar maçında gol atacağımı da umut ediyorum. Gollerim devam edecek’ ifadelerini kullandı.

‘KAZANMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞIYORUZ’

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında kendi evlerinde Akhisar Belediyespor’u konuk edecek olan Yiğidoların kurtarıcı ismi Utaka, maçın çok önemli olduğunu ifade ederek şöyle devam etti; ‘Bizim için her maç önemli. Kazanmak için çok çalışıyoruz. Bu maç diğerlerinden biraz farklı. Bu maçı kazanacağız ve Avrupa’ya gideceğiz’ dedi.

TARAFTARA MESAJ

Kırmızı beyazlı taraftarlara mesaj veren Utaka, ‘Taraftarımız gelip bizi desteklesinler. Çok iyi bir taraftarımız var. Stadyuma gelip bize destek olsunlar bizde onlara galibiyet armağan edelim’ şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER