Gündem

Sivas Devletine Bağlı Bir İl

Sivas Devletine Bağlı Bir İl

Sivas Devletine Bağlı Bir İl
27-12-2013 18:45


RUHİ DEMİR

Meclis Başkanımız Necati Şahin, Yönetim Kurulu Başkanımız Osman Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, ilimiz Defterdarlığı görevine atanan Mehmet Yazar’ı ziyaret etti. Heyet, Yazar’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette konuşan Yönetim Kurulu Başkanımız Osman Yıldırım, para kazanmanın zor olduğu Sivas’ta vergi vermeye seven bir yapının olduğunu söyledi. Yıldırım, ‘Sivas gibi yerlerde çalışmak, para kazanmak, vergi vermek diğer illere göre zor. Çünkü kazanmanın zor olduğu, karların düşük olduğu yerde gelir oranı da artıyor. Vergi vermeyi seven bir yapımız var. Devletimiz verdiğimizden çok Sivas’ımıza yatırım yapıyor. İnşallah Sivas gelişir; daha çok üretim ve ihracat yaparız. İleri ki yıllarda biz bu borucumuzu öderiz. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun’ dedi.

‘SİZ OLMAZSANIZ BİZ OLMAYIZ’

Defterdar Mehmet yazar ise oda ile işbirliği içerisinde çalışacaklarını söyledi. Yazar, ‘Dünyada en zor şey karşılıksız para ve vergi vermek. Memleketimizin buna ihtiyacı var. Sizler bizim için çok önemlisiniz. Sizlerden vazgeçmemiz mümkün değil. Temennimizi daha fazla kazanmanız. Kar marjlarını artırmanızı çok istiyoruz. Çünkü bunun payını yine biz almış olacağız. Bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bunda sonra da bir sıkıntımız olmayacak. Kapımız her zaman açık olacak.’ diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER