Gündem

Tanıtım Böyle Yapılır

Tanıtım Böyle Yapılır

Tanıtım Böyle Yapılır
23-12-2013 18:28


İRFAN ÖZŞEKER

Selçuk Aydemir’in yazdığı, aynı zamanda yönettiği Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut, Şinasi Yurtsever, Barış Yıldız, İnan Ulaş Torun ve Zerrin Sümer'i imece usulü eğlenceli bir Sivas düğününde buluşturan ‘Düğün Dernek’ beyazperdede kahkahalarla yolculuğuna devam ediyor.

2 MİLYONU GEÇTİ

6 Aralık’ta vizyona girerek seyircisiyle buluşan, Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrollerini paylaştığı ve son haftalarda herkesin konuştuğu film Düğün Dernek’in gişesi 2 haftada 2.256.246 kişiye ulaştı. Filmin fragramı, kamera arkası çekimleri ve Ahmet Kural’ın canlandırdığı ‘Tüpçü Fikret’ videosu ise sosyal video ortamı Youtube’da bugüne kadar 5,077,261 kişi tarafından izlendi.

İlk hafta 1.086.807 kişi tarafından izlenen film ikinci haftasında gişesini ikiye katladı.

ENTARİSİ DIM DIM YAR KLİBİ SOSYAL MEDYADA REKORA KOŞUYOR

Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in birlikte seslendirdiği filmin sevilen parçası ‘Entarisi Dım Dım Yar’’ın klibi sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor. Youtube’de en çok izlenenler arasına giren videoyu bugüne kadar 10 milyon 220 bin kişi izledi. Televizyon ekranlarında da neredeyse bütün ünlü isimlerin seslendirdiği şarkıyı son olarak Bülent Ersoy kendi programında söyledi. Sosyal medyada 10 milyondan fazla dinlenen şarkı yoğun ilgi üzerine klibi ile televizyon ekranlarında da dinleyicisiyle buluşuyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER