Gündem

Güllerle karşılandılar

Güllerle karşılandılar

Güllerle karşılandılar
16-07-2013 15:15


KEMAL ÇAĞLAYAN

Sivasspor’u Hollanda kampında yalnız bırakmadılar.

Sivasspor Amsterdam Havaalanında  Hollanda Sivaslılar Platformu  yöneticileri ve gurbetçilerimiz tarafından  çoşkuyla karşılandı. Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos ve futbolculara çoşkulu tezahüratlar yapıldı,gül dağıtıldı.

4-11 Temmuz tarihleri arasında Sivas'ta yaptığı kampın ardından ilk etap hazırlıklarını tamamlayan Sivasspor, Türk Hava Yollarına ait bir uçakla başkent Hollanda’nın başkenti Amsterdam'a gitti. Yiğidoları Amsterdam Havaalanı’nda gurbetçi taraftarlar, kırmızı-beyaz güllerle karşıladı.

Havaalanı’ndaki karşılamada Hollanda Sivaslılar Platformu Başkanı İbrahim Çitil ve Başkan Yardımcısı Sami Üşenti de yer aldı.

Karşılaşmada Hollanda Sivaslılar Platformu yöneticileri tarafından futbolculara kırmızı ve beyaz güller verildi. Başta Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos olmak üzere futbolcular kendilerini bekleyen Sivassporlu gurbetçi taraftarlara imza dağıtıp resim çektirdi.

SİVASSPOR’U YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ

Sivasspor’u  Amsterdam Havaalanında çoşkuyla karşıladıklarını ve kamp yaptıkları yere uğurladıklarını dile getiren Hollanda Sivaslılar Platformu Başkanı İbrahim Çitil ‘ Sivaslılar olarak nerede olursa olsun Sivasspor’umuzun yanında olmaya devam  edeceğiz.Sivas’ımızın marka değeri olan Sivasspor’un başarısı  hepimizin başarısıdır.Gurbetteki Sivaslılar olarak takımımızı burada destekleyeceğiz.Kesinlikle yalnızlık çekmeyecekler. Hollanda ve çevre ülkelerde bulunan Sivaslılarla birlikte olup,kamp bölgesini ziyaret ederek yapılan hazırlık müsabakalarında destek vereceğiz.Kamp süresince Sivasspor’un  yanında olacağız.’dedi

SEVGİ GÖSTERİSİ

Amsterdam Havaalanında çoşkulu bir şekilde karşılanan Sivasspor Kafilesinin  gurbetçilerimize yakınlık gösterdi. Gurbetçilerimizle hatıra fotoğrafı çektiren Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos ‘ Sivas  çok büyük bir şehir.Sivas dışında ,hatta Avrupada Sivaslı çok .Bizlere gösterilen sevgide bunun en güzel örneği ‘dedi

ARNHEM’E GEÇTİLER

Havaalanından otobüse binen Sivasspor kafilesi, daha sonra kara yoluyla hazırlık kampının yapılacağı Arnhem şehrine geçerek, otele yerleşti. 45 kişilik Sivasspor kafilesinde 22 futbolcu bulunuyor.

Edinilen bilgiye göre Sivasspor, 15 Temmuz ile 2 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek Hollanda kampında 4 hazırlık maçı yapacak. Yiğidolar, ilk maçını 20 Temmuz’da NEC Nıjmegen ile yapacak. 23 Temmuz'da De Graafschap ile karşılaşacak olan kırmızı-beyazlılar, 26 Temmuz'da ise Go Ahead Eagles ile karşı karşıya gelecek.

Kırmızı-beyazlı ekip daha sonra Sivas'a dönerek yeni sezon hazırlıklarını Sivas'ta sürdürecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER