Gündem

Akgül ve Coşkun Kampa Giriyor

Akgül ve Coşkun Kampa Giriyor

Akgül ve Coşkun Kampa Giriyor
28-05-2014 17:56


OĞUZHAN SARZEP

Önce Finlandiya’da düzenlenen Büyükler Avrupa Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonu olan ardından geçtiğimiz hafta Ankara’da yapılan Başbakanlık Kupası’nda da birinci olan Sivaslı Taha Akgül ile Avrupa Şampiyonası’nda gümüş madalya ve Başbakanlık Kupasında dereceye giren Sivaslı Servet Coşkun Ankara’da Milli Takım kampına katılacak.

Finlandiya’da düzenlenen Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası’nda elde ettiği başarı ile bütün güreş otoritelerinin takdirini toplayan A Milli Serbest Güreş Milli Takımı, 01-21 Haziran 2014 tarihleri arasında Ankara’da bir araya geliyor.

A Milli Güreşçiler, Eylül ayında Özbekistan’da gerçekleştirilecek Dünya Şampiyonası’nın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

01 Haziran Pazar günü Elmadağ Kamp Eğitim Tesisleri’nde toplanacak olan Milli Mayolar, Antrenörler Nasrullah Baysal, Abdullah Çakmar ve Efrahim Kahraman yönetiminde antrenmanlarını gerçekleştirecekler. Milli güreşçilerin masörlüğünü ise Tamer Kısacık yapacak.

Geçtiğimiz hafta sonu Ankara’da gerçekleştirilen Büyükler Başbakanlık Kupası’nda dereceye giren sporcuların yer aldığı hazırlık kampında Milli Güreşçiler ay-yıldızlı mayo ile Dünya Şampiyonası’nda mindere çıkabilmek için çalışmalarını yürütecekler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER