Gündem

ÇEDAŞ: ÖDENİYOR VAKIFLAR: ÖDENMİYOR

ÇEDAŞ: ÖDENİYOR VAKIFLAR: ÖDENMİYOR

ÇEDAŞ: ÖDENİYOR VAKIFLAR: ÖDENMİYOR
26-07-2013 18:33


RUHİ DEMİR

Konu hakkında görüştüğümüz ÇEDAŞ Müşteri Temsilcisi yetkilileri, türbe, cami, medrese gibi yapıların aydınlatma giderlerinin Vakıflar Sivas Bölge Müdürlüğü’nden düzenli olarak tahsil edildiğini belirtiyor.
Vakıflar Sivas Bölge Müdürlüğü yetkililerinden Elektrik – Elektronik Mühendisi Emel Demirkaynak ise, sayaçların uzun yıllardan beri var olduğunu ancak aboneliğin söz konusu olmadığı için şuana kadar herhangi bir ücretin ödenmediğini savunuyor.
Sorunun, her iki tarafından da yapacağı araştırmalar sonrası çıkacak sonuca göre  çözülebileceği bildiriliyor.    

HER AN ŞOK YAŞANABİLİR!

Vakıflar Sivas Bölge Müdürlüğü, vakıf eserlerinin aydınlatılması için kullandığı elektrik giderleriyle ilgili bir şok yaşayabilir.
Şuana kadar giderlerle ilgili hiçbir ödeme yapmayan Vakıflar Sivas Bölge Müdürlüğü, 2013-2014 yılları arasında yapacağı onarımlarda Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi ‘ÇEDAŞ’den hat talebinde bulunacak. Ancak yeni hat ile birlikte abonelik de gündeme gelebilir.
HER ESERE SAYAÇ
Vakıf eserlerinin iç ve dış aydınlatılmasında kullanılan elektrik için her esere sayaç yerleştirildi. Ancak abonelik başlatılmadığı için Vakıflar Sivas Bölge Müdürlüğü, şuana kadar herhangi bir ödeme yapmadı. Konunun gündeme gelmesiyle birlikte ÇEDAŞ’ın Vakıflar Sivas Bölge Müdürlüğü’ne hem abonelik başlatabileceği, hem de şuana kadar kullanılan bedeli talep edebileceği öğrenildi.
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER