Gündem

?Cimbom Bizden Korksun?

?Cimbom Bizden Korksun?

?Cimbom Bizden Korksun?
22-11-2013 15:32

KEMAL ÇAĞLAYAN / ÖZEL HABER

Bugün iki çok iyi takımın karşı karşıya geleceğini söyleyen Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos,’ Ligde biz üst sıradayız. Bizim korkumuz asla olmaz. Bizim hedefimiz belli. Hedefe ulaşmak için Galatasaray’ı kendi evinde yenmek istiyoruz.

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Galatasaray müsabakası öncesi görüşlerini gazetemize açıkladı.

 Carlos ‘ Bizim kimseden korkacak durumumuz yok, ligdeki sıralama her şeyi ortaya koyuyor.Biz Galatasaray önüne kazanmak için çıkacağız. Asıl korkması gereken Galatasaray. Sivasspor olarak biz takımları aynı konumda görüyoruz.Kimsenin kimseden üstünlüğü yoktur,kadrolar iyi olabilir ama  asıl önemli olan alınan sonuçlardır ‘dedi

ÇOK İYİ OYNUYORUZ

Sivasspor’un Spor toto süper liginde en iyi takım oyununu sahaya yansıtan takımlar arasında yerinin ayrı olduğunu ve  takımı performansının giderek arttığını da  dile getiren Carlos ‘ Sivasspor olarak çok iyi oynyoruz.İstenilen düzeye gelmedik ama çokta kötü değiliz. Takım şu an yüzde 55-60 seviyesinde bu seviyenin artması gerekli.

KUPA VE LİG İDDİASI

Sivasspor’un hem ligde hemde kupada iddialı konuma geleceğini ve tüm hesapların bunun üzerine yapıldığını da  kaydeden Sivasspor Teknik Direktörü Carlos ‘ Sivasspor olarak iki kulvarda birden  başarılı bekliyoruz. Kupa müsabakalarıyla birlikte zorlu bir süreç başlayacak ama bu sürecin üstesinden geleceğimize inancım tamdır.

FUTBOLCULARIMA GÜVENCİM TAM

Başarıda en önemli faktörün güven olduğunu ve futbolcularına güvendiği için bu başarıyı sağladığını da  dile getiren Carlos ‘ Bizim takımda birlik ve beraberlik, saygı ve güven ön planda. Sayfı-güven, birlik ve beraberliğe çok dikkat ediyoruz, başarının ahahtarı bu dört kelimede gizli. Bu keliymeleri çok iyi kullandığınız zaman başarı geliyor.Bizim için önemli olan kazanmak.

ANILARIMLA MOTİVE EDİYORUM

Futbolcularıyla sık sık konuştuğunu ve onların  sorunlarına çözüm olmayaçalıştığını da sözlerine ekleyen Carlos, aynı zamanda futbolcularını futbol oynadığı dönemlerdeki arkadaşlarının anıları ile motive ettiğini de söyledi.

Carlos ‘  Madrid'de, Brezilya Milli Takımı'nda birlikte oynadığım Ronaldo, Zidane, Beckham, Raul ve Romario gibi yıldızlarla yaşadığım anıları paylaşmaya çalışıyorum. Kariyerimdeki başarıları örnek göstererek onları daha iyi şeyler yapabileceklerine inandırarak motive ediyorum. Hepsi çok iyi oyuncular, 4-5 milli oyuncumuz var. Gelecek yıl Avrupa arenasına katılarak ülke dışında da tanınan bir ekip olacağız.'

ÖĞRENDİKLERİMİ UYGULUYORUM

Futbolculuk kariyerinin ardından  antrenörlük kariyerine başladığı Rusya'nın Anzhi takımında Guus Hiddink'in yanında çok şey öğrendiğini  ve öğrendiklerini Sivasspor’a uyguladığını dile getiren Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos ‘Oyunculuk dönemim çok başarılı geçti.Futbolculuk kariyerim hiçbir sporcuya nasip olmayacak kadar başarılarla dolu,bu başarıyı  teknik direktör olarak ta devam ettirmek istiyorum. ‘dedi

ANLIK BİR KARAR VERDİM

Sivasspor’un gelen teklifi ile ilgili de görüşlerini dile getiren Carlos ‘Hayatımda verdiğim anlık kararlardan biriydi. Çok iyi bir karar oldu benim için. Kulüp başkanımız Mecnun Otyakmaz  bana Sivasspor’un kapılarını sonuna kadar açtı. Çok doğru bir karar vermişim. Şu anda yaptıklarımız zaten ortada' dedi.

HERŞEY FUTBOLCULARIN EYİNDE

Sivasspor’un yakaladığı başarıyı değerlendiren Brezilyalı teknik adam, 'Her şey futbolcularımızın elinde. Şu anda iyi bir hava yakalamış durumdayız. Futbolcularım mutlular ve coşkulular, her şey de çok güzel gidiyor. Sezon sonuna kadar böyle devam etmesi için çalışıyoruz' şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER