Gündem

Otel Konforunda Hekimevi

Otel Konforunda Hekimevi

Otel Konforunda Hekimevi
20-10-2013 17:28


4 Yıldızlı otel konforunda sağlık personeli ve yakınlarına hizmet veren Hekimevi’nde kablosuz internet, spor ve oyun merkezi, dinlenme salonu, uydu TV, modern banyolar, otopark, yemek ve kahvaltı imkânları bulunuyor.

ERSAN ARSLAN / ÖZEL HABER

İl Sağlık Müdürü Dr. Bahattin İlter, otel Konforunda hizmet veren Hekimevi ile ilgili gazetemize açıklama yaptı.

Sivas’a gelen sağlık personeli ve yakınlarına hizmet veren Hekimevi’nin son dönemde yapılan modernizasyon çalışmaları ile 4 yıldızlı otel konforuna ulaştığını belirten İlter, ‘Bir yıldan fazla oldu buradaki çalışmalarımıza başlayalı. Öncelikle sağlık personelleri, özellikle il dışından ilçelerden gelen arkadaşlarımız olduğu zaman Sivas’ta konaklayacakları bir mekân sorunumuz vardı. Burasını o nedenle önemsedik biz. Burayı daha güzel bir hale getirelim, arkadaşlarımız rahat etsinler, kendi evleri gibi huzurlu bir ortam olsun istedik. Bu işleri bilen ayrı bir ekip görevlendirdik’ dedi.

‘TAMEN YENİLEDİK’

Hekimevini yenileme çalışmaları ile modernize ettiklerini ve ısı yalıtımından, tasarım ve hizmet kalitesine kadar her şeyi düşündüklerini belirten İlter, yapılan çalışmalar ve imkânlar hakkında bilgi verdi.

İlter, şu ifadeleri kullandı:

‘İlk işe buranın temizliğini yapmakla başladık. İl Sağlık Müdürlüğü olduğumuz için bizim birinci işimiz temizliktir dedik. Akabinde odalarımızda revizyonlar, özel tasarımlar yaptık. Odalardaki yatak başları, televizyonlar, masalar, buzdolaplarının hepsini hemen hemen yeniledik. Zeminlerini, halılarını yeniledik ve birbirine yakışan bir şeyler yapmaya çalıştık. Banyosunda hiç pas kalmayacak şekilde her şeyini yeniledik. Dışarıdan ısı yalıtımını yaptık. Nezih bir oda olsun istedik ve Kablosuz internetinden uydu televizyonuna varıncaya kadar donanımlı odalar oluşturduk. Bunun yanı sıra, bekleme alanı oluşturduk. Bu alan için özel bir tasarım yaptırdık. Burada akşamları oturup, vakit geçirmeleri için. İçerisinde televizyon, büyük akvaryum ve kitaplık gibi donatılar mevcut.

Burası aynı zamanda bizim eğitim merkezimiz. Sürekli hemen hemen hergün burada 30-40 kişi eğitim alıyor. Eğitime katılan arkadaşlarımızın da ortamını güzelleştirdik, salonlarını yeniledik, yemekhane kapasitesini yükselttik. Burada kahvaltı, öğlen, akşam yemeği imkânlarımız da var. Yemekler, İl Sağlık Müdürlüğümüzün mutfağından geliyor.

Misafirhanede kalan vatandaşlarımızın vakit geçirmesi için sosyal faaliyet alanları oluşturduk. İnternet odaları, masa tenisi, kondisyon aletleri gibi aletler koyarak onların spor yapmalarını sağladık. Burayı kaliteli, en az 4 yıldızlı bir otel haline getirmeye çalışıyoruz. Kablosuz internetinden, uydu televizyonu, park alanına varıncaya kadar her şey birinci kalite ve temiz bir ortamda. Sağlık personelinin kullanımına açıktır ve personellerimizin yakınları da buradan faydalanabilirler. Gerçekten çok cazip de konaklama imkânları var burası kar amaçlı olmadığı için. Fiyat olarak günlük ücreti 15-20-25 TL… Şuanda 34 yatağımız, 2 tek yataklı odamız var. Bir tane süit odamız ve 3 yataklı odalarımız var.’

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER