Gündem

Yeni transferler iddialı

Yeni transferler iddialı

Yeni transferler iddialı
30-07-2013 15:31


İRFAN ÖZŞEKER

Son iki sezondur 3. Lig’in eşiğinden dönen Zara Belediyespor bu defa işi biraz daha sıkı tutuyor. Kırmızı-siyahlı takımda hedef bu sene şampiyon olup 3. Lig’e yükselmek. Hafta sonu sezon açılışını Zara İlçe Stadyumunda yaptığı ilk idmanla başlayan kırmızı-siyahlı takım yeni sezon hazırlıklarına Zara’da başladı. Teknik Direktör Ahat Kömürlüoğlu yönetiminde önce düz koşu yapan futbolcular daha sonra topla çalışma yaptı.

ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ

Zara Belediyespor’un yeni futbolcuları sezon öncesi iddialı konuştu. Yeni transferlerden 2 sezon önce Zara Belediyespor’da gol krallığına ulaşan daha sonra BAL Temsilcilerinden Niğde Belediyespor’a giden ve bu sene tekrar Zara Belediyespor’a transfer olan Serdar Mert, 4 Eylül Belediyespor’dan alınan Emre Uyanık ve Sivas İl Özelidarespor’dan alınan Övül Demir antrenman sonrasında yaptıkları açıklamada; ‘Hedefleri olan bir takıma geldik. Şampiyon olmak istiyoruz’ dediler.

Takım kaptanı Turan Bora ise, kaliteli bir takım olduklarını belirterek; ‘Biz kaliteli isimlerden kurulu bir takımız. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla inşallah bu sezon sonunda 3.ligde yükselen biz olacağız.’ şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER