Gündem

Şampiyon Kızılırmak-58

Şampiyon Kızılırmak-58

Şampiyon Kızılırmak-58
09-07-2013 14:09

KAAN KARAGUŞ

Uzun yıllar Türk futboluna hizmet eden ve yetiştirdikleri sporcularla adlarından övgüyle söz ettirmeyi başaran merhum Hacı Karaca ve Ruhi Kaya Saraç anısına düzenlenen ‘Olgunlar Ligi Futbol Turnuvası’ sona erdi.

Yıllardır Sivas amatör spor kulüplerinde antrenör ve yöneticilik yapan Karaca ile, uzun yıllar birçok takımda top koşturan Saraç anısına, Sivas Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Herkes İçin Futbol ile Sivas Futbol İl Temsilciliğinin ortak organizesinde düzenlenen ‘Olgunlar Ligi Futbol Turnuvası’ önceki gün gerçekleştirilen kapanış seremonisi ile son buldu.

DSİ Bölge Müdürlüğü, Sivas Belediye Başkanlığı, Kızılırmak-58, CÜSK, Ziraat Bankası, Baro Başkanlığı, Türk Ocakları, Çimento-Sümerspor ve Halk Otobüsleri olmak üzere toplam 9 takım mücadele ettiği turnuvada takımlar son sınavlarını verdi.

4 Eylül Stadyumu Dış Saha’da oynanan karşılaşmalarda sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kızılırmak-58, son hafta mücadelesinde Çimento Sümerspor ile karşı karşıya geldi. 35’er dakikalık 2 devre üzerinden oynanan müsabakada rahat bir futbol oynayan Kızılırmak-58, sahadan 4-2’lik galibiyetle ayrılan taraf oldu. Bu sonucun ardından ligde çıktığı son maçı da galibiyetle tamamlayan Kızılırmak-58, Olgunlar Ligi’nde şampiyonluk kupasını evine götüren taraf oldu.

Ligin bir diğer iddialı takımı Sivas Belediyesi ise 19 puanla 2. sırada yer alırken, 3.’lüğü Türk Ocakları elde etti.

Müsabakalar sonrasında düzenlenen törende, merhum Hacı Bekir Karaca’nın oğlu Yasin Karaca ile Ruhi Kaya Saraç’ın oğlu Mustafa Saraç’a Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç ve Sivas Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Vekili Zeki Ekici tarafından günün anısına plaket takdim edildi. Ardından müsabakalara katılan tüm takımlara kupaları töreni düzenlendi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER