Gündem

Bal´ın Lideri Zara

Bal´ın Lideri Zara

Bal´ın Lideri Zara
23-12-2013 17:23


OĞUZHAN SARZEP

Çarşamba İlçe Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Kocaeli Bölgesinden Ömer Tolga Güldibi yönetti. Güldibi’nin yardımcılıklarını ise Birtan Yavuz ve Oğuz Akyüz yaparken, karşılaşmanın dördüncü hakemi Ümre Akkılıç yaptı.

BAL Ligi 4. grup 13. hafta karşılaşmasında deplasmanda ligin güçlü takımlarından Çarşamspor’u 30. dakikada  Serdar Mert’in attığı golle 1-0 yenen Zara Belediyespor bu galibiyetin ardından puanını 33’e çıkararak gruptaki liderliğini sürdürdü.

Bulunduğu 4. grupta namaglup olarak yoluna devam eden Zara Belediyespor, 10 galibiyet ve 3 beraberlik alarak ligin 6. haftasında oturduğu liderlik koltuğundaki yerini koruyarak ilk yarıyı kapattı. Zara Belediyespor ligde attığı 35 gol ile 155 takımın bulunduğu Bal liginde en çok gol atan ekip olarak göze çarpıyor.

5 günlük aranın ardından ligin ikinci yarısına Sivas’ta toplanarak başlayacak olan Zara Belediyespor 1 – 6 Ocak arasında Nevşehir’de toplanarak kamp yapacak. Devre arasında hazırlık maçları da yapacak olan kırmızı siyahlılar ligin ikinci yarısına 19 Ocak’ta deplasmanda Sorgun Belediyespor ile karşılaşacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER