Gündem

On Numaralı Kura

On Numaralı Kura

On Numaralı Kura
27-01-2014 17:46


İRFAN ÖZŞEKER

Siyasi partilerin 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde kullanılacak oy pusulasındaki yerlerinin belirlenmesi Yüksek Seçim Kurulu’nda yapılan kura ile belirlendi. AK Parti adına kuru çekimine AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin katıldı. Bilgin AK Parti’nin oy pusulasındaki yerini kura çekerek belirledi.

10 NUMARA KURA OLDU

Kura çekimi sonrası gazetemize özel açıklamalarda bulunan Sivas Milletvekili ve AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Hilmi Bilgin kura çekiminde büyük heyecan yaşadığını söyledi. Bilgin ‘Büyük bir heyecan yaşadım ama çok iyi bir sıralama çekeceğimi biliyordum. Hizmetleriyle Türkiye’nin gönlünde taht kuran Türkiye’yi kalkınmada ve gelişmede ilerleyen ülkeler arasında yer almasını sağlayan AK Partinin elbette ki kurası da 10 numara olacaktı. Çünkü 10 numara partinin kurası da 10 numara olur’ dedi.

TEBRİK ETTİLER

AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Hilmi bilgin kuranın ardından tebriklerin dinmek bilmediğini de dile getirerek ‘Herkes 10 numara bir kura çektiğimi söyledi. Bende bu sözler karşısında Türkiye’nin gönlünde 10 numara olan AK Parti’nin sırasının da 10 numara olmasından dolayı sevindiğimi söyledim’ şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER