Gündem

KRAL ?SİVAS? DEDİ

KRAL ?SİVAS? DEDİ

KRAL ?SİVAS? DEDİ
14-02-2014 15:32


OĞUZHAN SARZEP

Sivasspor´un yıldız oyuncusu Aatif Chahechouhe, sözleşmesinin 2017 yılına kadar uzattığı için çok mutlu olduğunu dile getirdi. Kırmızı beyazlı ekibin yıldız oyuncusu ve Süper Lig´in gol kralı Aatif Chahechouhe, sözleşmesinin uzatılmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Gerek oynadığı futbolla gerekse güler yüzüyle taraftarların gönlüne taht kuran Aatif, Sivasspor´u çok sevdiğini vurgulayarak, Sivas´ ta ve Sivasspor da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Yiğidoların orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe, Sivasspor da başarılı günler geçireceğini de belirtti.

?SİVASSPOR´U ÇOK SEVİYORUM?

Sivasspor gibi bir kulüpte çalışmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren yıldız Aatif şunları söyledi; ?Sivasspor kulübü kontratımı yenileme teklifi etti. Bende bunu seve seve kabul ettim. Çünkü ben Sivasspor´u çok seviyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Ayrıca hepimiz burada çok mutluyuz. Sivasspor da başarılı günler geçireceğim. Avrupa kupalarını hedefliyoruz. İnşallah hedeflerimize ulaşırız? dedi.

?ZOR BİR MAÇ BEKLİYOR BİZİ?

Spor Toto Süper Lig´in 21. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacakları maçın değerlendirmesini yapan Aatif Chahechouhe, zor bir maç olacağını dile getirerek şunları kaydetti; ?Zorlu bir maç bekliyor bizi. Zor da geçecek. Yine Eskişehirspor ile oynayacağız deplasmanda. Fenerbahçe galibiyetinin bir anlamı olması için oradan da mutlaka galibiyetle dönmemiz gerekiyor.?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER