Gündem

Filede Yükseliş Sürüyor

Filede Yükseliş Sürüyor

Filede Yükseliş Sürüyor
31-12-2013 13:34


İRFAN ÖZŞEKER

Bu sezon ikinci ligde mücadele eden temsilcimiz Sivas Dört Eylül Belediye spor voleybol takımı, bu hafta on birinci maçına çıktı. Sivas Dört Eylül Belediye spor Voleybol takımı kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta Genç Kafkas Kars takımını 3 ? 1 yenmesini bildi.

Müsabakayı As Başkan ve Voleybol Şube sorumlumuz Yunus Yiğit, As Başkan ve Hukuk İşleri Sorumlumuz Ertuğrul Kuşderici, As Başkan ve Basın Sözcüsü Dr. Halil Kol Genel Sekreter Şakir Yalçın, Futbol Şube sorumlusu ve Genel Kaptan Niyazi Yazıcı, Kulüp Müdürü Kurbani Bütüner ve çok sayıda Sivaslı voleybol severler birlikte izlediler.

4 Eylül Kapalı spor salonunda başlayan müsabakaya iyi başlayan temsilcimiz  Sivas Dört Eylül Belediye spor Voleybol takımı Genç Kafkas Kars takımına  göz açtırmadı ve rakibi  Genç Kafkas Kars takımını 3 ? 1 yendi.

Sivas Dört Eylül Belediye spor Voleybol takımı bu skorla ligde sekizinci galibiyetini almış oldu. Temsilcimiz bu galibiyetle puanını Yirmi Üçe yükseltirken puan sıralamasında ise dördüncü sırada yer aldı.

Dört Eylül Belediyespor Voleybol takımı, Voleybol Erkekler ikinci liginde devreyi galibiyetle kapatmış oldu. Ligde iddiasını ve çıkışını sürdürdü.

Maçtan sonra bir açıklama yapan Dört Eylül Belediyespor Voleybol Antrenörü Levent Zoroğlu, Genç Kafkas Kars maçı galibiyetinden dolayı sporcularını tebrik etti. Ligde on birinci müsabakalarında sekizinci galibiyetlerini aldıkları için mutlu olduğunu söyledi. Zoroğlu ?İyi mücadele ettik ben oyuncularımı bu galibiyetten dolayı kutluyorum çok teşekkür ediyorum dedi. Bu başarı ve galibiyet tamamen oyuncularıma ait özverili ve son derece güzel oynadılar ve maçı kazandılar. Biz yolumuza emin adımlarla devam ilerliyoruz ve inşallah hedeflediğimiz amaca ulaşacağız,  tekrar 1. Lige çıkmak istiyoruz? dedi.

FİLEDE TRANSFER

Takıma 2 yabancı oyuncuyla güçlendirdiklerini söyleyen Zoroğlu ?Devreyi dördüncü olarak tamamladık. Takımdan ayrılan sporcular ve sakatlıkları olan sporcular oldu. Çok sayıda şansız maçlar oynadık ve mağlubiyetler aldık, buna ama rağmen ligi çok iyi yerde tamamladık. Takımımıza bir tane yeni yabancı oyuncu transfer ettik. Takımdaki oyuncularımıza bir kaç gün dinlenmeleri için izin verdik. Sporcularımız 02 Ocak 2014 Perşembe günü tesislerimizde toplanacaklar. Bu oyuncumuz Kolombiyalı Humberto Macon bu sporcumuz 25 yaşında bir çok takımda oynamış ve pasör çaprazı oynuyor, İnşallah takımımıza çok faydalı olacağına inanıyorum? dedi.

Lige devre arasında iyi hazırlanacaklarını iyi bir hazırlık yapacaklarını belirten Zoroğlu ligin ikinci devresine kendi saha seyircisi önünde Şahin Bey Belediye maçıyla başlayacaklarını bu müsabakayı da mutlaka kazanmak istediklerini belirterek, amaçlarının Play off oynamak olduğunu ifade etti.

Diğer yandan Dört Eylül Belediye spor Voleybol Takımımız Ligin kinci devresinin ilk maçına kendi saha ve seyircisi önünde Dört Eylül Kapalı Spor Salonunda ligin Gaziantep  ekiplerinden Şahinbey Belediyespor takımıyla 11 Ocak 2014 Cumartesi günü Saat : 14:00´de  karşılaşacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER