Gündem

MÜSİAD´dan Bin 158 Fidan

MÜSİAD´dan Bin 158 Fidan

MÜSİAD´dan  Bin 158 Fidan
14-11-2019 07:00


Fatih TABUR

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sivas Başkanı Salim Eminoğlu ve MÜSİAD üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın himayelerinde ?Geleceğe Nefes Ol? sloganı ile başlatılan 11 milyon fidan dikim etkinliğine katılım sağladı.

Ilıca Köyü mevkiinde yapılan fidan dikim etkinliğinde konuşan MÜSİAD Sivas Başkanı Salim Eminoğlu, ?Sevgili Peygamberimiz de ?Kıyamet kopacağını bilsen bile elinde bir fidan varsa onu toprakla birleştir. Zira bir çekirdek sana bin bostan verir´ demiştir. Bizler de MÜSİAD Sivas olarak burada gerçekleştirilen, etkinliğe tam kadro olarak destek verdik. İnşallah diktiğimiz bu fidanlar yarının nefesleri olacaktır? dedi.

MÜSİAD SİVAS, 1158 ADET FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURDU.

Başkan Eminoğlu, ?İl protokolümüz tarafından yapılan programın ardından, Sivas Nuri Demirağ Havalimanı´nda bulunan MÜSİAD Sivas Hatıra Ormanı´nda, üyelerimizle birlikte bin 158 adet fidanı toprakla buluşturduk. Bu cennet vatan bize ecdadımızdan miras kalmıştır. Bizlere düşen de bu mirası yavrularımıza, en güzel şekliyle bırakmak olacaktır. Bizler nasıl ki dedelerimizin diktikleri ağaçların gölgesinde oturuyorsak, meyvelerini tüketiyorsak, torunlarımıza da bu güzellikleri aynı şekliyle teslim etmemiz gerekir? açıklamasında bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER