Gündem

Carlos Devrede

Carlos Devrede

Carlos Devrede
11-06-2014 00:34


İRFAN ÖZŞEKER

6 + 3 kontenjanında yabancı oyuncu sıkıntı çeken Fenerbahçe, kadrosundaki yabancı oyuncularla yollarını ayırmak istiyor. Ayrılması gündemde olan Christian Baroni için, Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos devreye giriyor.

Hemşerisi olan Baroni’yi Sivas’a getirmeyi çok isteyen Carlos, Baroni için Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile bizzat görüşerek kadrosuna dahil etmek istiyor.

Bir dönem Baroni ile birlikte Fenerbahçe formasını giyen Carlos’un Baroni’yi çok istediği ve takımda görmek için ne gerekiyorsa yapacağı bildirildi.

Dün başlayan transfer sezonunda özellikle yabancı transferinde titiz çalışan Carlos’un takıma katkı sağlayacak isimler üzerinde durduğu ve transfer için acele etmeyeceği öğrenildi.

GÖZLER CARLOS’DA

Sivasspor'da yönetime haber yollayan teknik direktör Roberto Carlos, Korcan ile birlikte kaleyi yabancı bir eldivene teslim etmek istediğini ve bu ismi kendisinin bulacağını söyledi. Yiğidolar'da daha önce Gökhan Değirmenci ve Sinan Bolat gibi yerli isimler gündeme gelmiş ancak net adım atılamamıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER