Gündem

?İşimin Başındayım?

?İşimin Başındayım?

?İşimin Başındayım?
11-06-2014 00:39


Basın mensuplarına Sivas Köftesi ikramında bulunan Ahmet Usta, hakkında çıkan bazı dedikodular olduğunu üzülerek öğrendiğini belirterek, ‘Ben buradayım. Ölmedim. İşimin başındayım’ dedi.

İRFAN ÖZŞEKER

Sivas Köftesi’nin Türkiye’ye tanıtan mesleğin öncü isimlerinden Kirli lakaplı Köfteci Ahmet Usta, Sivas’taki basın yayın kuruluşlarının temsilcileri ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Programda Köfteci Ahmet Usta Limitet Şirketi’nin dünü ve bugünü hakkında bilgiler veren Ahmet Usta, ‘Biz Köfteci Ahmet Limitet Şirketi olarak Sivas halkının sayesinde büyümeye devam ediyoruz. Perşembe günü Ankara Çankaya Yıldız Evlerde açılışımız var. Açılışımıza bütün Sivaslı hemşerilerimizi davet ediyoruz.

Bildiğiniz gibi Ahmet Usta seyyar araba ile köfteciliğe başlayarak bugüne kadarki çalışmaları ve sizlerin desteği ile limitet şirketi haline geldi. 38 ilde şube açmış bulunmaktayız. Oğulların işin başında durmakta ben de şubeleri koordine etmekteyim. Bazı sağlık problemlerimden dolayı fazla aktif olarak çalışamıyorum. Sivaslı hemşerilerimizin göstermiş olduğu ilgi ve destekle daha da büyüyeceğimize emim.

Biz, hayvanlarımızı kendimiz yetiştirip kendimiz kesiyoruz. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan üretim ruhsatlı tesisimizde veterinerler ve gıda mühendisleri kontrolünde bu çalışmalarımızı yapmaktayız. Yakında inşallah sizlerin desteği ile hazır döner işine girerek Türkiye çapında dağıtımı yapacağız.

Bir hususu daha paylaşmak istiyorum. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızın resmi olarak bize vermiş olduğu yeşil bayrak ödülü var. Bu Türkiye’de bizim meslek dalımızda ilk defa bize verilmiştir. Yani bugüne kadar giden binlerce numunede hiçbir olumsuzluk çıkmadığı için. Bu yapmış olduğumuz işlerin doğruluğu ve güzelliğinin ispatıdır.’ İfadelerini kullandı.

‘İŞİMİN BAŞINDAYIM’

Kendisi ile ilgili bazı söylentilerin yayıldığını üzüntü ile öğrendiğini belirten Köfteci Ahmet Usta, bazı sağlık problemleri nedeniyle geri planda olduğunu ancak işinin başında olduğunu belirtti.

Ahmet Usta, şu şekilde konuştu:

‘Ben biraz sağlık nedenlerinden dolayı geri planda durduğum için, bazı dedikodular oluyor. Ben ölmedim, hayattayım ve işimin başındayım. Sürekli geliyorum, kontrol yapıyorum. Asılsız dedikodulara itibar etmemenizi rica ediyorum. Biz yeni Tokat, Bartın şubelerimizi açtık. Perşembe günü’de Ankara’da yeni şubemizi açacağız. Sayın Bakanımız ve Sivas Milletvekillerimiz de teşrif edecek.’

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER