Gündem

Atıcılık´ta Büyük Başarı

Atıcılık´ta Büyük Başarı

Atıcılık´ta Büyük Başarı
12-06-2014 22:58


RUHİ DEMİR

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından 26-29 Mayıs tarihleri arasında Mersin'de düzenlenen Trap Türkiye Şampiyonasında İl Özel İdaresi Atıcılık Takımı 12 takım içinden dördüncü olarak döndü.

Takım kaptanı Turgut Gür ve sporcular; Ömer Şentürk, Kürşat Gür, Yavuz Gür ve Kamer Gür’ün temsil ettiği müsabakada İdaremiz Spor Kulübü Türkiye’de adını duyuracak başarıya imza attı.

Mersin’den ilimize dönen Atıcılık Takımı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan’ı ziyaret etti. Takım Kaptanı Turgut Gür, ‘Takım olarak her yıl çeşitli branşlarda başarılı sonuçlar elde ettik. Sporcularımız ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için yoğun bir performans gösterdiler. Kendilerini başarılarından dolayı tebrik ediyor, Genel Sekreterimiz Ayhan’a da takımımıza verdiği desteklerden ötürü teşekkür ediyorum.’ dedi.

Türkiye Olimpiyatlara Hazırlama Merkezi’ne (TOHM) Sivas’tan bir sporcu göndermeyi hedeflediklerini dile getiren takım kaptanı Turgut Gür, ’Hem Sivas’ımızın hem de Türkiye’nin ismini dünyaya duyurmayı hedefliyoruz.’ diye konuştu.

Genel Sekreter Salih Ayhan ise sporcuları başarılarından dolayı kutlayarak, ‘İlimizde sporun gelişmesine katkı sunmak ve gençlerimizin bu tür aktivitelerde yer alması Türk sporu adına önemli kazançtır. Bizler de her zaman sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz.’ dedi.

Elde edilen başarının ardından sporcularımız, 17-19 Temmuz tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta düzenlenecek olan Trap Kulüplerarası müsabakalarına katılacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER