Gündem

İhale Tamam

İhale Tamam

İhale Tamam
13-06-2014 16:56


OĞUZHAN SARZEP

İL Özel İdaresi tarafından yapımı devam eden projenin ihalesi Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği’nce gerçekleştirildi. İhaleye İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürü Göksel Yerlikaya, Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Sekreteri İbrahim Turan, İl Genel Meclisi ve İhale Komisyon Üyeleri Fikret Yıldırım, Hüseyin Akpolat, Birlik Encümen Üyeleri Bingöl Köyü Muhtarı Gazi Yalçın ile Sivritepe Köyü Muhtarı Ahmet Ceylan ve İl Özel İdaresi teknik personeli katıldı.

Yıldız Dağı’na yapılacak olan yeni tesislerden; konaklama tesisi 3 milyon 274 bin liraya, güvenlik tesisi ise 795 bin liraya ihale edildi.

İhale sonrasında en düşük teklifi veren firmaya tebligat yapılacak. Firma ile sözleşme imzalanıp beş gün içerisinde de yer teslimi gerçekleştirilecek. Yıldız Dağı güvenlik merkezi 150 gün, konaklama tesisi ise 350 gün içerisinde teslim edilecek.    

İhale sonrası görüşlerini dile getiren Genel Sekreter Ayhan, Yıldız Dağı’nda yoğun bir çalışma olduğunu vurgulayarak, ‘Nisan ayında günübirlik tesislerin yapım ihalesini gerçekleştirmiştik. Bu yılın sonunda bu tesislerimizde tamamlanacak. Şimdi de konaklama ve güvenlik tesislerinin ihalesini gerçekleştirdik. Bundan sonra sağlık tesisi, yönetim binası ve dağın zirvesinde günübirlik tesisi ile güvenlik tesisi ihalesine çıkıp işlerin tamamını ihale etmiş olacağız. Daha sonra ise pistlerin temizlenmesi, yolların asfaltlanması ve çevre düzenlemesi ile beraber inşallah bu yıl kış ayına çalışmalarımızı yetiştireceğiz. Heyecanla bu projeyi ilimizin sosyal ve kültürel hayatına kazandırmak için çalışıyoruz’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER