Gündem

Akpınar Vedaya Başladı

Akpınar Vedaya Başladı

Akpınar Vedaya Başladı
18-06-2014 23:28


HABER MERKEZİ

Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine veda ziyaretinde bulundu.

Adana Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Sivas Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğini ziyaret ederek, Birlik Başkanı Beşir Köksal ile bir süre sohbet etti.

Soğuk kış günü güler yüzlü insanlar tarafından karşılanarak göreve başladığını ifade eden Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, görev süresince güzel hizmetlerde bulunmaya gayret gösterdiğini belirterek dostlukların oluştuğun söyledi.

Eğitimi daha iyi noktalara getirilmesi noktasında mesai arkadaşlarıyla birlikte çalıştığını vurgulayan Akpınar, ‘Çalışma arkadaşlarımızla birlikte eğitimin niteliğini de daha iyi noktalara getirmeye çalıştık. UMEM projelerinde başarılarımızdan dolayı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu tarafından bölgenin en iyi ödülünü aldık. El birliği ile çalışarak Sivas’ı daha iyi noktaya getirdik. SEKAP projelerimize göstermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Sizin eğitim alanında örnek ve güzel çalışmalarınıza da şahit oldum. Sizin gibi değerli büyüğümüzle tanışmaktan ve çalışmaktan çok mutluyum. Sivas halkının hakkını helal etmesini istiyorum’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal ise Milli Eğitim Müdürü olarak daha büyük bir şehre tayininin çıkmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, ‘Birlik ve beraberlik içerisinde güzel hizmetlerde bulunduk ve uyum içerisinde çalıştık. Çalışkan bir insansınız. Adana’da daha güzel hizmetlerde bulunacağınızı ümit ediyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum’ dedi.

SESOB Başkanı Beşir Köksal, Adana Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Turan Akpınar’a ziyareti anısına fincan takımı hediye etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER