Gündem

Utaka, Yeni Sezondan Umutlu

Utaka, Yeni Sezondan Umutlu

Utaka, Yeni Sezondan Umutlu
21-06-2014 17:06

OĞUZHAN SARZEP / ÖZEL HABER

Uzun süren sakatlığının ardından ligin son maçlarında muhteşem bir dönüş yaparak 9 gol atan Nijeryalı forvet yeni sezondan umutlu.

Tatili ailesinin yanında Nijerya'da geçiren Utaka tatile rağmen her sabah bireysel çalışmalarla yeni sezon kampı öncesi yavaş yavaş form tutuyor. Geçen sezon sakatlıklardan dert yanan Utaka yeni sezonu iple çeken isimlerin başında geliyor. 

İLK SEZONUNDA 9 GOL

Sivasspor’da ilk sezonu olan Utaka geçirdiği sakatlıklardan dolayı şanssız bir sezon geçirmesine rağmen son haftalarda bir açıldı pir açıldı. Sezonun ilk yarısında toplam 2 gol atan golcü oyuncu, son 7 haftada attığı 7 gol ile Sivasspor’un ligi 5. sırada bitirmesinde önemli bir rol oynadı. Özellikle Gaziantepspor ve Akhisar Belediye maçlarında attığı 2 şer golle takımına 3 puanı kazandıran isim olmuştu. Utaka bu sezon Galatasaray ve Beşiktaş maçlarını da boş geçmedi.

Sivasspor forması ile bu sezon 26 maça çıkan Utaka, 21 maçta ilk 11’de başlarken çıktığı bu maçlarda 9 gol attı. Utaka, Sivasspor formasını ise toplam 1846 dakika terletti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER