Gündem

MEM Sil Baştan

MEM Sil Baştan

MEM Sil Baştan
21-06-2014 17:10


HAYRULLAH AĞKAŞ

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde köklü değişim yaşandı. Adana’ya tayini çıkan Turan Akpınar’ın yerine Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar’ın atanmasının ardından Milli Eğitim’de görev yapan 3 Milli Eğitim Müdür Yardımcısında da değişikliğe gidildi.

İlimizde Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Çetin Özdemir, Sebahattin Erbıyık ve Adem Yıldırım görevden alınırken, yerlerine Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yapan Serkan Topbaş, Savaş Korkmaz ve Aydın Yılmaz Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak atandılar.

Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta Sivas Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar’da Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ataması yapılmıştı.

Adana’ya atanan Turan Akpınar’ın geçtiğimiz Cuma Günü yeni görevine başladığı öğrenilirken, ilimize atanan Zekeriya Çınar’ın da bu hafta içerisinde göreve başlaması bekleniyor.

Bu görev değişiklikleriyle birlikte ilimiz Milli Eğitim Müdürlüğü’nde köklü bir değişimin yaşanmış oldu. Bu değişimin ilimizdeki eğitime ne kadar katkı sağlayacağı önümüzdeki dönemlerde görülecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER