Gündem

Mutlu Yıllar Cicinho

Mutlu Yıllar Cicinho

Mutlu Yıllar Cicinho
27-06-2014 15:35


OĞUZHAN SARZEP / ÖZEL HABER

Kırmızı beyazlı ekibin dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Cicinho, doğum gününü eşi, küçük kızı ve arkadaşları ile birlikte ülkesinde bir eğlence mekanında kutladı.

Gerek oynadığı futbolla, gerek güler yüzü ile herkesten büyük beğeni toplayan Sivasspor’un yıldız defans oyuncusu Cícero João de Cézare Cicinho, geçtiğimiz günlerde yapılan doğum günü partisi ile 34 yaşına girdi.

SOSYAL MEDYADAN FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Dünyaca ünlü yıldız Cicinho, sosyal medya resmi Facebook sayfası üzerinden doğum günü partisine ilişkin fotoğraflar paylaştı. Eşi ve kızı ile bol bol fotoğraf çekinip resmi Facebook sayfasına koyan Cicinho, hayranları tarafından büyük beğeni aldı.

 ‘ÇOK MUTLU OLDUM’

Eşinin organize ettiği sürpriz doğum günü partisi için sosyal medya Facebook üzerinden herkese teşekkür eden Cicinho, Facebook hesabına şunları yazdı; ‘Bu sürpriz doğum günü partisinden dolayı öncelikle eşime ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Böyle bir sürpriz doğum gününden dolayı çok mutlu oldum. Teşekkürler’ yazdı.

CİCİNHO ZAMAN ZAMAN DUYGULANDI

Yıldız defans oyuncu Cicinho, doğum günü partisinde eşinin yapmış olduğu konuşmadan dolayı zaman zaman duygulanıp gözlerinin dolduğu görüldü.

Eşinin yapmış olduğu büyük doğum günü organizasyonu içinde Facebook’tan ayrı bir yazı yazan Cicinho, şunları yazdı; ‘Kıymetli eşimin yapmış olduğu bu doğum günü beni çok mutlu ederek duygulandırdı. Eşimi ve değerli kızımı her şeyden çok seviyorum.’

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER