Gündem

Emniyette Gözyaşı

Emniyette Gözyaşı

Emniyette Gözyaşı
26-07-2013 17:37


KEMAL ÇAĞLAYAN

1980 Sivas doğumlu olan polis memuru Tamer Kemahlıoğlu, mesleğine ilk olarak 2008 tarihinde Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde göreve başladı. Daha sonra Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne ataması çıkan merhum polis memuru Tamer Kemahlıoğlu 2011 tarihinde Şanlıurfa Polis merkezi amirliğine atandı.

Amansız bir hastalığa yakalanan 33 yaşındaki polis memuru Tamer Kemahlıoğlu’nun Türk bayrağına sarılı cenazesi Sivas Emniyet Müdürlüğü bahçesine getirildi. Polis memurunun babası Coşkun Kemahlıoğlu oğlunun Türk bayrağına sarılı cenazesi getirilince gözyaşlarını tutamadı. Tören esnasında merhum polis memurunun nişanlısı Aysel İmren ise sık sık baygınlık geçirirken, kendisini polis memurları teselli etmeye çalıştı.

Polis memuru Tamer Kemahlıoğlu’nun özgeçmişinin okunmasıyla başlayan törende konuşan Sivas Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, yaşamını yitiren polis memurunun ailesine ve meslektaşlarına başsağlığı ve sabır diledi.

Sivas Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, polis memuru Kemahlıoğlu’nun ölümünden büyük bir üzüntü duyduğunu dile getiren Emniyet Müdürü Kızılay, şöyle devam etti; ‘Bildiğiniz gibi Emniyet Genel Müdürlüğü büyük bir teşkilat. Her ferdi bir aile yapısı içinde ve bizim ailemiz. Bu nedenle de Tamer kardeşimizin ölümünden büyük bir üzüntü duyuyoruz. Ben başta teşkilatımıza ve tüm yakınlarına babasına, annesine başsağlığı diliyorum. Allahtan rahmet diliyorum. İnşallah mekânı cennet olur. Ve vefat eden aziz arkadaşımızın da ruhuna Allah’tan rahmet diliyorum’ dedi. Emniyet Müdürü Kızılay; 'Emniyet teşkilatı olarak merhumun aziz hatırasını saygıyla anacağız. Ailesinin ve yakınlarının daima yanında olacağız' ifadelerine yer verdi.

Törenin ardından meslektaşları tarafından cenaze aracına konulan Kemahlıoğlu’nun cenazesi Ulu Camiye getirildi. Kemahlıoğlu’nun cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından, Yukarı tekke mezarlığında toprağa verildi.

Kemahlıoğlu’nun cenaze törenine ailesi, Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, Sivas Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, İl Müftüsü Yusuf Şahin, meslektaşları ve vatandaşlar katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER