Gündem

Yıldız Dağı´nda Çalışmalar Devam Ediyor

Yıldız Dağı´nda Çalışmalar Devam Ediyor

Yıldız Dağı´nda Çalışmalar Devam Ediyor
09-01-2014 15:29


İRFAN ÖZŞEKER

İl Özel İdaresi tarafından iş ve işlemleri yapılan Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde bir taraftan çalışmalar devam ederken diğer yandan İl Genel Meclisi Üyeleri de bölgede incelemelerde bulundu. İnceleme gezisine Genel Sekreter Vekili Mevlüt Soysal ile ilgili birim müdürleri de katıldı. 

İl Genel Meclisi tarafından alınacak karar doğrultusunda Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi için İller Bankası'ndan kredi tahsisi yapılması planlanmıştı. Bölgedeki tesislerin hızlı bir şekilde tamamlanması amacıyla kredi kullanmak ve bölgedeki çalışmaları il genel meclisi üyelerine aktarmak maksadıyla düzenlenen gezi sonrası Yıldız Dağı'nda süren çalışmalar da kamuoyu ile paylaşılmış oldu. İl Genel Meclisi'nde üyesi bulunan siyasi partilerin grup başkanları ve üyeleri de inceleme gezisinin ardından bölgeden mutlu ayrıldı.

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde yapılacak yatırımların istihdama, il turizmine ve bölgenin kalkınmasına yönelik olduğunu belirten İl Genel Meclisi Üyeleri 'Sivas'ımızın ve bölgemizin hatta Türkiye'mizin gururu olan tesislerin yapılmasından dolayı büyük memnuniyet duyduk. Bu tesisler ülkemize katma değer katacak, turizm gelişecek, istihdam oluşturup bölgemizdeki işsizliğe çözüm olacaktır.' diye konuştular.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER