Gündem

Carlos´un Kafasında Yumurta Kırdılar

Carlos´un Kafasında Yumurta Kırdılar

Carlos´un Kafasında Yumurta Kırdılar
10-04-2014 15:45


OĞUZHAN SARZEP

Carlos’a Brezilya usulü kutlama. 10 Nisan 1973 yılında Brezilya’nın Garça kentinde dünyaya gelen başarılı Teknik Direktör Roberto Carlos 41. yaş gününü Sivas’ta kutladı.

Sivas’a geldiği günden beri sempatik davranışları ile gerek oyuncuların, Sivaslıların gerekse tüm Türkiye’nin gönlünü fetheden başarılı teknik direktör için idman sonrası doğum günü kutlaması yapıldı.

YUMURTA KIRDILAR

Roberto Carlos’un 41. yaş günü dolayısıyla sporcular sürpriz yaptı. Galatasaray müsabakası öncesinde doğum gününden haberleri yokmuş gibi çalışmalara başlayan sporcular idman sonrası daha önceden hazırladıkları yumurta ve unları Carlos’un kafasına döktüler. Bir anda neye uğradığını şaşıran Sivasspor Teknik direktörü Roberto Carlos, kafasında kırık yumurta ve unlarla birlikte hazırlanan doğum günü pastasını keserek sporculara eli ile ikram etti.

YUMURTA SAVAŞI BAŞLADI

İdman sonrası sürpriz şekilde gerçekleştirilen doğum gününde yumurtalar Carlos’un kafasının yanı sıra bazı sporcularında kafasında kırıldı. Kırık yumurta ve unlu kafasıyla Carlos futbolcularını kutladı ve teşekkür etti.

EŞİ VE ÇOCUKLARI SOSYAL MEDYADAN KUTLADI

Eşi Alexandra Pinheiro Carlos ile kızları Manuella ve Roberta sosyal medyada Instagram üzerinden fotoğraf paylaşarak eşinin ve babalarının doğum gününü kutladılar. Küçük kızı Manuella, annesinin Instagram sayfası üzerinden ‘Seni çok seviyorum. Doğum günün kutlu olsun Babacığım’ yazarak babası Carlos’un kafasını öptüğü fotoğrafı paylaştı.

KIZI ROBERTA’DAN MESAJ

Diğer kızı Roberta Carlos, babasının doğum günü dolayısıyla sosyal medya Twitter üzerinden ‘Doğum günün kutlu olsun biricik babam’ yazdı.

Öte yandan eşi Alexandra Pinheiro Carlos, kendi resmi Instagram sayfasından küçük kızları Manuella ile olan fotoğraflarını paylaştı. Bayan Carlos, eşi Roberto Carlos’un doğum günü nedeni ile Sivas’a geldiği öğrenildi.

EŞİ VE ÇOCUKLARI SAHADAYDI

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos’u doğum gününde eşi ve çocukları yalnız bırakmadı.

Eşi Alexandra Pinheiro Carlos ile kızları Manuella ve Roberta babalarının 41.doğum gününde yanlarında yer aldılar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER