Gündem

Eğitim-Bir-Sen´den Seri Ziyaretler

Eğitim-Bir-Sen´den Seri Ziyaretler

Eğitim-Bir-Sen´den Seri Ziyaretler
15-04-2014 16:56


İRFAN ÖZŞEKER

Yapılan ziyarette Şube Başkanı İlhan Karakoç Yönetim Kurulu adına Sivas Valisi Sayın Alim Barut`a yeni görevinin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Eğitimin sorunlarının çözümünde sendikaların önemli bir yer tuttuğunu ifade eden Karakoç, eğitimcilerin görüş ve önerilerine önem verilmesi halinde istişare ile üstesinden gelinemeyecek hiç sorun bulunmadığını ifade etti. Sivas Valisi Alim Barut ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sendikaların çalışanların sorunlarını gidermede en önemli kurumlar olduğunu ve önemsediğini ifade etti.

Ziyaret sonrasında 30 Martta Sivas Belediye Başkanlığına seçilen Sami Aydın`a tebrik ziyaretinde bulunuldu. Ziyarette Yönetim Kurulumuz adına tebriklerini ileten Şube Başkanı İlhan Karakoç, yapılan her seçim demokrasinin yenilenmesi, tazelenmesidir. Yapılan bu seçim sonuçları memleketimiz için şehrimiz için hayırlı olur temennisinde bulundu. Yeni başkanımız Sami Aydın`a görevinde başarılar diliyorum, dedi.

Sami Aydın ise yapılan ziyaret için teşekkür ederek, Sivas halkını hizmet noktasında mahcup etmeyeceğini, şehrin çehresini değiştireceğini ifade etti. Hükümetimiz ile birlikte Sivas`ın sıkıntılarını, problemlerini çözme noktasında azami ölçüde gayret edeceklerini ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER