Gündem

GALİBİYET ÇOCUKLARA

GALİBİYET ÇOCUKLARA

GALİBİYET ÇOCUKLARA
23-04-2014 17:23


Çeşitli okullardan gelen öğrencilerle bir araya gelen futbolcular Beşiktaş müsabakasıyla ilgili yemin etti. ‘Galibiyeti tüm çocuklarımıza armağan edeceğiz.’

İRFAN ÖZŞEKER

Sivasspor’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu yaşandı. Beşiktaş müsabakasında öncesinde gerçekleştirilen idmanda Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Teknik heyet ve futbolcular çocuklarla bir araya gelerek sevinç yaşadılar.

Mustafa Kemal Atatürk’ün Dünya’da sadece Türk çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıyla ilgili olarak görüşlerini dile getiren ve çocukları ayrı ayrı kutlayarak onların sevinçlerine ortak olan Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos; ‘Başta Türk çocukları olmak üzere Dünya çocuklarının ve benim kendi çocuklarımın bayramını kutluyorum. Bu bayram çok önemli. Dünya çocukları Türk çocuklarını kıskanıyor. Sivasspor olarak bizlerde Türk çocuklarının bayram sevincine ortak olmak istedik’ dedi.

FUTBOLCULAR YEMİN ETTİ

Tesislerde çocuklarla bir araya gelen Sivassporlu futbolcular ise Atatürk’ün Türk çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramındaki yaşanan sevince Beşiktaş galibiyetiyle ortak olmak istediklerini ve bu galibiyeti çocuklara armağan edeceklerini söylediler.

BAŞKAN ÇOCUKLARI UNUTMADI

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin kuruluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

Otyakmaz, mesajında şu ifadeleri kullandı:

'Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu günü çocuklarımıza armağan ederek, gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ve onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymuştur.

23 Nisan 1920 tarihi, sadece Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin açılış tarihi değil, aynı zamanda millet egemenliğine dayanan Türk demokrasisi ve Türkiye Cumhuriyeti´nin temellerinin atıldığı tarihtir. İşgal girişimlerine başkaldıran Türk Milleti, Mustafa Kemal Atatürk´ün önderliğinde yürüttüğü Kurtuluş Savaşı´yla, tarih önünde büyük bir sınav vermiş, haklılığını tüm dünyaya kanıtlamıştır.

Bu vesileyle geleceğin Sivas´ını ve Türkiye’sini emanet edeceğimiz çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi bir kez daha şükranlarımla anıyorum.'

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER