Gündem

SESOB Seri Ziyarette

SESOB Seri Ziyarette

SESOB Seri Ziyarette
19-04-2014 17:24

İRFAN ÖZŞEKER

Genel kurulların tamamlanmasının ardından merkez ve ilçelerde bulunan oda başkanları ve yöneticilerini ziyaret eden Sesob başkanı Beşir Köksal, yönetim kurulu üyeleri ve oda başkanlarıyla birlikte Kangal ilçesini ziyaret ederek, Esnaf Odası Başkanı Basri Çoban, Şoförler Odası Başkanı Müslüm Kel ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Odalara yeni seçilen oda başkanları ve ilçe oda başkanlarını tanıştırmak ve görüş alışverişinde bulunmak amacıyla ziyaretlerde bulunduğunu ifade eden Sesob Başkanı Beşir Köksal, ‘Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak bir aileyiz. Odalarımızın seçimlerini tamamladık. Bazı odalarımızın başkanları değişti. Mayıs ayında da genel kurulumuzu yapacağız. Merkez ve ilçelerdeki oda başkanlarımızı bir araya getirmek ve tanıştırmak için ziyaretlerde bulunuyoruz. Kangal ilçemizdeki oda başkanlarımızda esnafına hizmet etmeye gayret gösteriyor. Bizlerde her zaman oda başkanlarımıza ve yönetimine yardımcı olmaya gayret gösteriyoruz’ dedi.

Kangal Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Basri Çoban ile Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Müslüm Kel, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, esnaf teşkilatının başında bulunan Birlik Başkanı Beşir Köksal’ın çalışmalarından memnun olduklarını ifade ettiler. Oda başkanları esnafın itibarının yükseltilmesi ve sorunların gündeme taşınması noktasında yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

Ziyarette yönetim kurulu üyeleri ve merkezdeki oda başkanları da yer aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER