Gündem

?Aatif´ BİZİMDİR?

?Aatif´ BİZİMDİR?

?Aatif´ BİZİMDİR?
15-04-2014 16:51

SPOR SERVİSİ

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz Aatif ile ilgili çıkan haberlere sert tepki gösterdi ve Aatif´ın Sivasspor´un şözleşmeli futbolcusu olduğunu söyledi.

Basında Beşiktaş´ın, Sivasspor´da 14 golle krallığa koşan 27 yaşındaki Faslı golcü Aatif Chahechouhe´yu gündemine aldığı yönünde çıkan haberlerin ardından Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz açıklamalarda bulundu.

Başkan Otyakmaz yaptığı açıklamada, Aatif´a herhangi bir teklifin gelmediğini dile getirdi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile iyi bir arkadaş olduklarını dile getiren Otyakmaz şunları ifade etti; ?Fikret Orman iyi bir arkadaşımdır. Ancak Beşiktaş kulübü bize Aatif Chahechouhe için herhangi bir teklifte bulunmadı. Çıkan haberler asılsızdır? dedi.

EN KRAL YİĞİDO AATIF!

Krallık yarışında zirvede yer alan Aatif, Sivas tarihine geçmeye hazırlanıyor. Performansıyla Marsilya`yı peşine takan Faslı oyuncu, Mehmet Yıldız`ı yakaladı, sırada 15 gollü Eneramo var.

Roberto Carlos yönetiminde 43 puan toplayan ve Avrupa potasının en iddialı takımlarından biri olan Sivasspor´da bu sezon 14 gol atan Faslı oyuncu, krallığın yanı sıra, Yiğidolar´ın da tarihine damga vurmaya hazırlanıyor.

Kırmızı-Beyazlı formayla daha önce Mehmet Yıldız, 2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında 14´er kez fileleri sarsmıştı.

Yıldız oyuncu Aatif, şu anda Mersin İdmanyurdu´nda forma giyen tecrübeli oyuncu Mehmet Yıldız´ı bitime 5 hafta kala yakaladı. Şimdi ise sırada Eneramo var. Nijeryalı forvet 2011-2012´de 15 gol atarak Sivasspor tarihinin en golcü ismi olmuştu. Gol krallığında Burak Yılmaz, Drogba, Sow ve Emenike gibi dünyaca ünlü isimleri sollayan 27 yaşındaki hücumcu, Sivasspor´un da unutmazları arasına girmeye artık çok yakın.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER