Gündem

Okullu Yıldızlar Şanlıurfa´ da Yarıştı

Okullu Yıldızlar Şanlıurfa´ da Yarıştı

Okullu Yıldızlar Şanlıurfa´ da Yarıştı
17-03-2014 15:09


RUHİ DEMİR

Yıldızlar Müsabakalarımız Sonuçlandı.

Şanlı Urfa' da dün başlayan Okullar Arası Yıldızlar Türkiye Şampiyonası bugün yapılan müsabakalar ile tamamlandı.

Şanlı Urfa' da yapılan Okullar Arası Halter müsabakalarında Sivas’tan katılan kanuni Ortaokulu öğrencilerinden Caner Toptaş toplamda kaldırdığı 105 kilo, 45 kilo erkeklerde Türkiye üçüncüsü oldu.

Şampiyonanın ikinci gününde yapılan açılış seremonisine Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar ile birlikte Şanlı Urfa Valisi İzzettin Küçük, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, Şanlı Urfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ve Genel Sekreter Mehmet Zeki Öztürk katıldılar.

Açılış Seremonisinde bir konuşma yapan Federasyon Başkanı Tamer Taşpınar, Okullar müsabakalarına federasyon olarak büyük önem verdiklerini belirterek Şanlı Urfa ilimizde yapılan bu şampiyonaya olan ilgiden son derece memnun olduklarını belirtti. Federasyon Başkanı Tamer Taşpınar şampiyonaya katkılarından dolayı Şanlı Urfa Valisi İzzettin Küçük' e, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu' ya, Şanlı Urfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız' a teşekkür etti.

Okullararası Yıldızlar ve Gençler Türkiye Şampiyonası Şanlıurfa' da son gün yapılan gençler müsabakalarıyla sona erdi.

Türkiye genelinden 417 sporcunun iştirak ettiği Yıldızlar ve Gençler okullar Türkiye Halter Şampiyonası oldukça çekişmeli geçen Gençler müsabakalarıyla tamamlandı.

Bu yıl yapılan Yıldızlar ve Gençler Okullar Şampiyonasında bayan sporcularda ilk defa yarışma imkanı buldular.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER