Gündem

?Ziya geri sayımda?

?Ziya geri sayımda?

?Ziya geri sayımda?
26-07-2013 09:50


KAAN KARAGUŞ

Yeni sezon hazırlıklarına Hollanda’nın Anrhem kentinde devam eden Sivasspor’da keyifler yerinde.

Çalışmalarına geçtiğimiz hafta başından bu yana Hollanda’da devam eden kırmızı-beyazlıların sol bek oyuncusu Ziya Erdal, 2. Etap kamp çalışmaları ve takımın genel durumuna ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

2. etap kamp çalışmalarını 10 günü aşkın bir süredir aralıksız olarak sürdürdüklerini söyleyen Erdal; ‘Yeni sezon hazırlıkları her zaman yoğun bir tempoda geçmiştir. Ama bunun meyvesini inşallah ilerleyen günlerde alacağız. Her şey çok güzel gidiyor. Yorucu geçiyor ama eğleniyoruz, kimse sıkılmıyor. Önemli olanda bu. Biz artık yeni bir takımız, yeni hocalarımız ve arkadaşlarımız geldi. Şuan her şey Sivasspor cephesinde gayet iyi gidiyor. İnşallah bunu lige yansıtarak, iyi bir başlangıç yaparak yolumuza devam etmek istiyoruz. Ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz’ dedi.

‘58’ HEYECANI

Hayrettin Yerlikaya'nın takımdan ayrılması ile birlikte takımdaki tek Sivaslı futbolcu olan Erdal, yeni sezonda ilin plakası olan 58 numaralı formayı giyecek olmanın heyecanını yaşadığını sözlerine ekledi.

Sabırsızlıkla ligin başlamasını beklediğini ifade eden genç sol bek oyuncusu; ‘Hayrettin ağabeyin takımdan gitmesinden dolayı içimdeki burukluk halen devam ediyor. Hayrettin ağabey bu takıma yıllarca emek verdi ve özellikle benim üzerimde çok büyük emeği var. Şimdi takımda Sivaslı futbolcu bir tek ben kaldım. İnşallah yeni sezonda Hayrettin ağabeyden aldığım 58 numaralı emaneti gururla taşır, o formanın hakkını veririm’ dedi.

‘BİZE GÜVENİN’

Son olarak hazırlık karşılaşmalarında alınan sonuçlar ve takımın genel durumuna ilişkin görüş bildiren Erdal, kırmızı-beyazlı taraftarlara ‘bize güvenin’ mesajı verdi.

Teknik Direktör Roberto Carlos’un göreve getirilmesiyle birlikte iyi bir kadro oluştuğunu söyleyen genç oyuncu; ‘Aramıza yeni dahil olan arkadaşlarımız var. Rengifo, Cicinho, Burhan ve Eren abi hepsi yeni geldi. Kaliteleri belli ve hepsi kendilerini ispatlamış isimler. Takıma ilk geldiklerinde illaki bir uyum sorunu vardı. Ama zamanla bu sorunları üstesinden gelmeyi başardılar ve kısa süre içerisinde tam anlamıyla takımla bütünleşeceklerine inancım sonsuz. Yeter ki taraftarlarımız bize olan güvenlerini, inançlarını kaybetmesin’ şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER