Gündem

?Kral Benim?

?Kral Benim?

?Kral Benim?
01-04-2014 17:09


OĞUZHAN SARZEP / ÖZEL HABER

Yiğidoların yıldız defans oyuncusu Cicinho, asistlerinin devamının geleceğini ifade ederek, takımını iyi yerlere getireceklerini dile getirdi.

Gerek oynadığı futbolla gerekse mütevazi kişiliği ile taraftarın gönlüne taht kuran yıldız oyuncu Cicinho, asist krallığı tahtında oturduğundan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Kral Cicinho, asistlerinin devamının geleceğinin altını çizerek Süper Lig´deki 12 asistle, asist kralı koltuğunu kimseye kaptırmayacağını açıkladı.

?ASİSTLERİN DEVAMI GELECEK?

Maçlarda yaptığı müthiş asistlerin devamının geleceğini dile getiren Cicinho, takımı için elinden gelen her şeyi yapacağını ifade etti.

Oynadığı müthiş futbolla kendini ayakta alkışlatan Cicinho, galibiyetlerinde devamı geleceğini ifade ederek şunları söyledi; ?Evet, asistlerimin devamı gelecek. Takımım Sivasspor için elimden gelen her şeyi sahada yapacağım. Takımıma katkı sağlayacağım. Galibiyetlerde devam edecek. Herkes bizi beklesin? dedi.

?KRAL BENİM?

Ligin asist kralının kendisinin olduğunu ifade eden Cicinho, asist krallığı tahtını kimseye vermeyeceğini söyledi.

Başarılı futbolcu Cicinho, ligde kral olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu dile getirerek şunları kaydetti; ?Ligde asist kralı olmaktan dolayı çok mutluyum. Kimseyi de krallık tahtıma oturtmayacağım. Şuan kral benim. Daha çok asist yaparak asist sayımı yükselteceğim ve krallığım devam edecek? ifadelerini kullandı.

?ARTIK GALİBİYET ZAMANI?

Ligin bitimine 7 hafta kaldığını dile getiren Cicinho, bu 7 maçı mutlak 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerinin altını çizdi.

Cicinho, galibiyetlerin zamanının geldiğini dile getirerek şu sözleri söyledi; ?Artık galibiyet zamanı. Ligin bitmesine 7 hafta kaldı. Bütün maçlarımızdan galibiyet almalıyız. Buna inandık. Sahada elimizden gelen her şeyi yapıp taraftarımızın yüzünü güldüreceğiz. Ve ligi iyi bir yerde kapatmayı planlıyoruz. Takım olarak sadece galibiyete kilitlendik.?

TARAFTARA MESAJ

Taraftarlara bir mesaj veren Kral Cicinho, hiçbir zaman desteklerini esirgememelerini söyledi. Taraftarın bütün maçlarda destek olmalarını isteyen Cicinho, ?Gelip bize destek olsunlar, bizde onlara galibiyet armağan edelim? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER