Gündem

?GALATASARAY ŞAŞIRACAK?

?GALATASARAY ŞAŞIRACAK?

?GALATASARAY ŞAŞIRACAK?
20-11-2013 17:08

OĞUZHAN SARZEP / İRFAN ÖZŞEKER

Sivasspor, Galatasaray maçının hazırlıklarına devam ediyor. Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos nezaretinde gerçekleşen idman da futbolcuların hırslı oldukları görüldü.

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Roberto Carlos, Galatasaray maçının önemli bir maç olduğunu belirtti.

‘GALATASARAY’I ŞAŞIRTACAĞIZ’

Carlos; ‘Sivasspor Galatasaray karşılaşması, iki büyük takımın karşılaşması olacak. Tabi onlar evinde oynadıkları için favori gibi görünüyorlar ama bizde orada iyi bir karşılaşma oynamak için çıkacağız. Ve Galatasaray’ı şaşırtmaya gidiyoruz’ dedi.

‘BİZ İYİ DURUMDAYIZ’

Takım olarak iyi bir durumda olduklarını ifade eden Roberto Carlos, Galatasaray maçından da galip geleceklerini söyledi. Carlos şöyle devam etti; ‘Şuanda bizi ilgilendiren şey Galatasaray’ın durumundan çok bizim durumumuz, takımımızın nasıl çalıştığı, nasıl mücadele ettiği. Biz iyi bir durumdayız. O yüzden her takıma karşı çok iyi mücadele edecek gücümüz var. Galatasaray maçın da da çıkıp iyi bir mücadele vereceğiz.’

‘HERŞEY ÇOK DAHA İYİ OLACAK’

Takımda şuan kadar çok şey geliştirdiklerini belirten Carlos, ‘Hala yapmamız gereken şeyler var’ dedi. Teknik Direktör Roberto Carlos şunları söyledi; ‘İyi çalıştığınız zaman iyi sonuçlar geliyor. Şuanda iyi gitmekteyiz ve oyuncularımız zaten yaptıkları her şeyle bu iyi zamanları, iyi sonuçlar hak ettiler. Hala yapmamız gereken şeyler var. Takımda baya bir şey geliştirdik, iyileştirdik ama daha da iyileştirip, geliştireceğimiz şeyler var. Bu yüzden hala çalışıyoruz ama zamanla her şey çok çok daha iyi olacak’ ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER