Gündem

?BEŞİKTAŞ´I YENECEĞİZ?

?BEŞİKTAŞ´I YENECEĞİZ?

?BEŞİKTAŞ´I YENECEĞİZ?
06-12-2013 16:45


Beşiktaş maçına galibiyet için gittiklerini belirten Kurt, ‘Beşiktaş güçlü bir takım ama oraya galibiyet için gidiyoruz. Beşiktaş maçında iyi bir şekilde mücadele edip puan veya puanlar alacağız’ dedi.

OĞUZHAN SARZEP / ÖZEL HABER

Kırmızı beyazlı ekibin genç oyuncularından Ümit Kurt, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Defans mevkiinde mücadele eden genç oyuncu Kurt, Beşiktaş maçından puan veya puanlar alacaklarını söyledi.

Defans oyuncusu Ümit Kurt, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçının zorlu bir maç olacağını belirtti.

‘BEŞİKTAŞ MAÇI ZORLU BİR MAÇ OLACAK’

Beşiktaş deplasmanına çok iyi bir şekilde hazırlandıklarını dile getiren Kurt şunları söyledi; ‘Önümüzde Beşiktaş maçımız var. Zorlu bir karşılaşma olacak. Ama biz takım olarak hazırız. Beşiktaş maçına odaklandık. Antrenmanlarımız çok iyi gidiyor. Pazartesi oynayacağımız Beşiktaş maçına çok iyi bir şekilde hazırlandık. Beşiktaş güçlü bir takım ama oraya galibiyet için gidiyoruz. Beşiktaş maçında iyi bir şekilde mücadele edip puan veya puanlar alacağız’ ifadelerini kullandı.

‘İYİ BİR EKİBİZ’

Takımının bu seneki performansını değerlendiren Ümit Kurt, takımının çok iyi bir konumda olduğunu belirterek şunları kaydetti; ‘Takımımız bu sene çok iyi bir şekilde ilerliyor. Hem lig olsun hem kupa olsun çok iyi bir konumdayız, çok iyi bir şekilde ilerliyoruz. Hocamız Roberto Carlos çok iyi biri. Çok güzel antrenmanlar yapıyoruz. Çok iyi bir ekibiz. Ve hangi maç olursa olsun galibiyet için çıkıyoruz sahaya. Bu Beşiktaş maçı için de geçerli olacak’ dedi.

‘ÇOK İYİ BİR TARAFTARIMIZ VAR’

Son olarak taraftarlara bir mesaj veren, Yiğidoların defans oyuncusu Ümit Kurt, taraftardan her zaman destek beklediklerini söyledi. Kurt; ‘Taraftarımız bizi her zaman desteklesin. Stadyumu her zaman dolu görmek istiyoruz. Çok iyi bir taraftara sahibiz. Taraftarımız stadyuma gelsinler, doldursunlar stadyumu bizde onlara puanlar armağan edelim. Bizi her zaman desteklesinler.’

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER