Gündem

?4 Eylül ruhuna inananların kulübü?

?4 Eylül ruhuna inananların kulübü?

?4 Eylül ruhuna inananların kulübü?
29-06-2013 15:19


OĞUZHAN SARZEP

4 Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat ve yeni yönetim kurulu üyeleri, kulübün Onursal Başkanlığı görevini yürüten Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ü makamında ziyaret etti.

Kulübün geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 3. Olağan Genel Kurulu sonrasında yönetim kuruluna dahil edilen isimleri Başkan Ürgüp’e tanıtan Polat; ‘Görevi tekrar aldık hızlı bir şekilde yönetim kurulumuzda görev dağımı yaparak yeni yönetim kurulu arkadaşlarımıza görevlerini takdim ettik. Göreve başladığımız 2009 yıldan bugüne kadar hem onursal başkanımız olarak, hem belediye başkanımız olarak bizlere vermiş olduğunuz maddi manevi destekten dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.

Futbolun yanı sıra birçok branşta hizmet ettiklerini ifade eden Başkan Polat; ‘Bu 4 yıl içersinde kulüp olarak futbol ve bütün branşlarda elde ettiğimiz bütün başarılar size aittir. Sizin vermiş olduğunuz emek katkılar ve destekler sayesinde bu başarılar elde edilmiştir.

4 Eylül Belediyespor Kulübü sportif alanda çok ciddi başarılara imza atmıştır. Bu başarıların manevi mimarı sizlersiniz sizlerin vermiş olduğu destek ve imkânlar sayesinde bu başarılar gerçekleşmiştir. İnşallah önümüzdeki süreçte de maddi manevi desteklerinizi bekliyoruz’ şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise, 4 Eylül Belediyespor Kulübü’nün yeni genel kurulunun hayırlara vesile olmasını temenni ederek yeni seçilen arkadaşlara başarılar diledi.

4 Eylül Belediyespor Kulübünün Sivas’ın kulübü olduğunu ifade eden Ürgüp, ‘4 Eylül ruhuna inanan herkesin kulübüdür. Dolayısıyla Sivasspor ile birlikte Sivas’a katkı sağlayan bir kuruluştur’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER