Gündem

Desteğe Teşekkür

Desteğe Teşekkür

Desteğe Teşekkür
08-10-2013 18:00


İRFAN ÖZŞEKER

Sivas Belediyesi’nin okullarda gerçekleştirdiği çevre düzenleme çalışmaları takdir toplamaya devam ediyor. Yeni Mahalle Muhtarı Halis Güneş,  Danişment İlköğretim Okulu Müdürü Seyfettin Dönmez, Okul Aile Birliği Başkanı Ayhan Darıcı ve okulda görev yapan öğretmenlerden oluşan bir heyet Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ü ziyaret ederek okul çevresinde gerçekleştirilen çalışmalar için teşekkür etti.

Ziyarette konuşan okul Aile Birliği Başkanı Ayhan Darıcı, ‘Okulumuza yapmış olduğunuz hizmetler için teşekkür ederiz. 25-30 yıldır okulumuz atıl durumdaydı. Asfalt ve Çevre düzenlemesi çalışmaları ile hatırlanmak güzel bir duygu, hem velilerimizin selamlarını getirmek hem de sizlere teşekkür etmek istedik’ ifadesini kullandı.

Okul Müdürü Seyfettin Dönmez ise ‘Sizler yöneticisiniz, bulunduğunuz yerde insanlara hizmet etmek muhakkak sizleri gururlandırıyor. Bizimde başında bulunduğumuz kurumlara hizmet etmek güzel görmek arzumuz ve isteğimiz. Devlet memuruyuz imkânlarımız kısıtlı sadece ve sadece sizin gibi değerli arkadaşlarımızın duyarlılığı ile bir şeyler yapmaya uğraşıyoruz. Yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı mahallem ve okulum adına tekrar teşekkür ediyorum’ şeklinde konuştu.

Yeni Mahalle Muhtarı Halis Güneş ise bir kez talepte bulunduklarını ve okul çevre düzenlemesinin yapıldığını söyledi.

Güneş, ‘Öncelikle asfaltımızı yaptınız ayrıca bize bir okul yeri bahşettiniz. Alan otoparktı en kısa zamanda ihaleye çıkarak bir ortaokulumuz olacak. Allah sizlerden razı olsun. Yenimahalle’den sizlere sevgi ve saygılarımızı getirdik hizmetleriniz için çok teşekkür ederiz. 25-30 yıldır bu çalışmayı yaptıramadık. Bu benim ikinci dönemim. 0kulumuzun çevre düzenlemesini yaptınız. Bizden önceki muhtarlarımızda yaptıramamış bir kez talep ettik bu çalışmayı yaptınız. Ayrıca imar revizyonuyla mahallemiz güzelleşecek. Binaların yerleri belli oluyor. Bu çalışma içinde teşekkür ederiz’ dedi.  

‘ÖĞRETMENLİK

İÇİM DE BİR UHDEDİR’

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise göreve geldikleri günden bu yana 45 okulda çevre düzenlemesi çalışması yaptıklarını söyledi. Kendisinin de öğretmen kökenli olduğunu, bu konuda eğitimini tamamladığını ancak öğretmenlik yapamadığını belirten Ürgüp, öğretmenliğin içinde bir uhde olduğunu söyledi.

Başkan Ürgüp, şu ifadeleri kullandı:

‘Öğretmen kökenli bir arkadaşınızım. Balıkesir’de başlayan serüvenimize zorunlu bir ara verdik. Daha sonraki süreçte eğitimimi tamamladım ama öğretmenlik yapamadım. Dolayısıyla öğretmenlik içimde bir uhdedir. Bölüm seçerken de özellikle Türkçe Edebiyat bölümünü seçtim ki bu bölümde daha faydalı olabileceğimi düşündüm. Ama nasip olmadı. Şimdi Allah bize imkân verdi bu imkânı özellikle ilköğretim okullarını ön plana alarak değerlendirmeye gayret gösteriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu tarafa 45 tane okulumuzda çevre düzenlemesi bahçe düzenlemesi asfalt,  park, yeşil alan, bordür, parke taşları döşenmesi şekliyle faaliyetlerimizi sürdürdük. Göreve geldiğimiz takdirde her yıl 10 okul daha yapmış olursak bu okul sayısı 90-100 okul olacaktır. Mahalleye dair çalışmalar yapıyoruz yeni mahalle halkına saygılarımızı sunuyorum. Sizlere bu nezaketli tavırlarınızdan dolayı ben teşekkür ediyorum’ ifadelerini kullandı.

Başkan Ürgüp daha sonra kendisini ziyarete gelen heyetle bir süre sohbet etti. Heyet, ziyaretin sonunda Başkan Ürgüp’e çiçek ve plaket takdim etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER