Gündem

Kadromuzla Gurur Duyuyoruz

Kadromuzla Gurur Duyuyoruz

Kadromuzla Gurur Duyuyoruz
19-12-2013 12:52


İRFAN ÖZŞEKER

Polat, ‘1 Ptt 1. lig,  4 Süper lig takımı, bir 2.lig takımı 2. 3.lig takımlarından oluşan A2 liginde mücadele eden Dört Belediyespor takımımız son bir maçımız kalmasına rağmen gruptan grup birinci  olarak çıkmıştır. Ben teknik heyetimizi ve sporcularımızı ve ailelerini kutluyorum. Bu başarı, kulübümüzün alt yapıya ne kadar önem verdiğinin göstergesidir. İnşallah final maçlarında da bu başarımız devam ettireceğiz’ dedi.

Ligin ilk yarısını da değerlendiren Sivas Dört Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat,  Spor toto ilk yarısının son maçında Fatih Karagümrük spor 1 – 0  mağlup ederek, ligi 29 puanla 3. sırada bitirdiklerini söyledi.

Ligde son günlerde oynadığı futbolla takımın puan sıralamasında yerlerinin burası bu olmadığını belirten Başkan Polat, son birkaç haftadır güzel futbol oynamalarına rağmen çok puan kaybettiklerini söyledi.

Başkan Polat, ‘Bu maçları kazansaydık. Ligi lider olarak tamamlayacaktık. Takımımız çok iyi gidiyor. Takım içerisinde çok güzel bir ortam ve uyum var.

Ben bu başarıdan dolayı sporcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Takımımız Futbol A takımımız 21 Aralık Cumartesi gününe kadar izinliler. Cumartesi günü toplanarak top başı yapacaklar.   Genç ve dinamik bir kadroya sahibiz. Başarılarımızın devamı gelecek. Biz emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Şunu da özellikle belirtemeden geçemeyeceğim. Bizim başarılarımızın mimari kulübümüzün onursal başkanı ve aynı zamanda Sayın Belediye Başkanımız Doğan Ürgüp‘e aittir. Kendisinin bize sağladığı destek ve katkılarla biz bu başarıları elde  ettik. Ben şahsım ve yönetim kurulu üyelerimiz adına bir kez daha kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi.

1.etap Sivas kampının tesislerde başlayacağını belirten Başkan Ahmet Polat, ‘5 Ocak 2014’e kadar Sivas çalışmalarımız devam edecek. Daha sonra 5 Ocak’ta Antalya’da ikinci etap kampa çalışmalarına devam edeceğiz. Lige burada iyi hazırlanıp ikinci yarıya Derince Belediye spor  maçıyla başlayacağız. Ligin ikinci yarısına daha iyi hazırlanıp ligi en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER