Gündem

?Genç Futbolcu Üreteceğiz?

?Genç Futbolcu Üreteceğiz?

?Genç Futbolcu Üreteceğiz?
21-11-2013 15:33


OĞUZHAN SARZEP / İRFAN ÖZŞEKER – ÖZEL HABER

Kırmızı beyazlı ekibin idari menajeri Murat Erdoğan kulüp tesislerinde gazetemiz spor servisine takımın şuana kadar ki durumunu değerlendirdi.

İdari menajer Murat Erdoğan, ligde çok iyi gittiklerini ifade ederek, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Galatasaray maçı içinde ‘puan için Galatasaray’a gidiyoruz’ dedi.

‘LİGDE İYİ BİR ŞEKİLDE İLERLİYORUZ’

Murat Erdoğan, güzel bir oyun sergilediklerini ve güzel bir futbol izlettiklerini söyleyerek şunları kaydetti ‘Tabi maçlar istediğimiz şekilde sonuçlanıyor. Oyun anlamında da güzel bir oyun sergiliyoruz ve güzel bir futbol izletiyoruz sporseverlere. Umarım bu güzel futbolumuz devam eder. Ve iyi gidiyoruz. İnşallah Galatasaray maçında da en azından 1 puan alırsak direncimiz devam eder. Puan için Galatasaray’a gidiyoruz. İnşallah 3 puan alırız’ ifadelerini kullandı.

‘FUTBOLCU BAKMALARI DEVAM EDECEK’

1 aydır Avrupa’da futbolcu araştırması yaptıklarını dile getiren İdari menajer Murat Erdoğan, ‘Avrupa’da bir araştırma yaptık. Ama şuanda bir ihtiyaç yok gibi gözüküyor ama bakmalarda devam edecek ’ dedi.

Erdoğan, şöyle devam etti; ‘Takıma devre arasında takviye olabilme ihtimalini göz önünde bulundurarak biz Avrupa’da bir araştırma yaptık. Ama şuanda bir ihtiyaç yok gibi gözüküyor. Ama futbolda insanlarla uğraştığımız için, futbolcularla uğraştığımız için mutsuz olan olur, takımdan ayrılmak isteyen olur o zaman onun bir önlemini almak adına gerekli araştırmaları yapıyoruz. Ama tabii daha yolun başındayız. Daha çok bakmamız gerekiyor. Bakmalarda devam edecek’ dedi.

‘GENÇ OYUNCU ÜRETMEK İSTİYORUZ’

Süper Lig’in devre arasında genç oyuncu üretmek istediklerini ifade eden Erdoğan; ‘Yerli oyuncu ve genç oyuncu düşünülebilir. Yani yerli ve genç oyuncu düşünüyoruz, zaten 10 tane yabancı oyuncu var. Genç oyuncular olabilir. Çünkü genç oyuncu üretmek istiyoruz artık. Türk futboluna genç oyuncu kazandırmak istiyoruz Sivasspor olarak’ dedi.

‘MUTSUZ OLAN VARSA ZORLA TUTAMAYIZ’

Futbolcular hakkında sürekli toplantı yaptıklarını söyleyen İdari menajer Murat Erdoğan, ‘Mutsuz oyuncular varsa zorla burada tutabilecek durumda değiliz’ dedi.

Devre arası gidebilecek oyuncularla ilgili ‘Şuan verilmiş bir karar yok’ diyen Erdoğan; ‘Sürekli toplantı yapıyoruz. Hocayla sürekli görüşme halindeyiz. Başkanla sürekli görüşüyoruz. Şuanda verilmiş karar yok gidecek veya gönderilebilecek oyuncularla ilgili. Ama dediğim gibi mutsuz olan varsa onların dışında biz kimseyi ayırmak istemiyoruz takımdan. Ben burada oynamıyorum, mutsuzum diyebilecek veya kulüpte rahat değilim veya herhangi bir şey sunan biri çıkarsa o zaman oturup konuşmak zorundayız. Çünkü kimseyi zorla burada tutabilecek durumda değiliz’ diyerek sözlerini tamamladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER